Ana Porgras l-a uitat total pe Zanni. Unde a plecat fosta concurentă de la Survivor, alături de noul iubit

Ana Porgras l-a uitat total pe Zanni. Unde a plecat fosta concurentă de la Survivor, alături de noul iubit
Unde a plecat Ana Porgras alătui de noul iubit?

Ana Porgras a reușit să îl uite total pe Zanni. Fosta concurentă de la ‘Survivor România 2021’ a plecat într-o mică vacanță alături de noul iubit. Unde se află tânărul cuplu?

Unde a plecat Ana Porgras alături de noul iubit: l-a uitat definitiv pe Zanni

Ana Progras are un iubit alături de care petrece acum clipe de neuitat. Cei doi au plecat departe de meleaguri pentru a se bucura de câteva momente singuri. Mai exact, Ana se află în vacanță în Viena.

Fosta Faimoasă din cadrul show-ului ‘Survivor România 2021’ se bucură acum de compania unui bărbat misterios care o face fericită. Fanii brunetei doreau să vadă un cuplu în timpul emisiunii sportive format din ea și Zanni, dar lucrurile au fost mult mai complicate decât ar fi crezut cineva.

Se zvonea că ei doi și-ar fi început povestea cu o prietenie, ulterior momentele din Republica Dominicană i-ar fi unit mai tare. Cu toate astea, mesajele descoperite de protejatul lui Alex Velea în telefonul sportivei l-au făcut să se depărteze și să nu mai creadă nimic din ce îi spune.

Apropiații cântărețului au mărturisit că relația dintre cei doi tineri s-a răcit imediat după finele competiției. Din păcate pentru fani, nu i-au putut vedea împreună pentru că Ana i-a trădat încrederea și s-a folosit de notorietatea solistului, a subliniat cel din urmă în multe interviuri.

„E clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”

„Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram. Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo.

În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta. Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, au declarat surse apropiate de Zanni, exclusiv pentru wowbiz.ro.

Iată că indiferent de cum ar fi fost, de fapt, povestea dintre ei, fosta gimnastă l-a uitat definitiv. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare văd constat postări în care sportiva apare din ce în ce mai fericită. Mai mult decât atât, pe mâna sa a venit în prim-plan un inel incredibil de frumos, iar mulți cred că s-ar fi logodit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI