Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de marți, 31 martie

Emisiunea Asia Express de la Antena 1 - ediția de marți 31 martie.

Perechile care acceptă provocarea de a participa la Asia Express, pornesc în călătoria și experiența vieții. Cum se descurcă vedetele cu doar 1 dolar pe zi în marea aventură. Asia Express sezonul 3, Drumul Comorilor! Asia Express este difuzată duminică, luni, marți și miercuri de la ora 20:00.

Emisiunea Asia Express de la Antena 1 – ediția de marți 31 martie

Jocul pentru câștigarea amuletei nu a fost unul ușor, iar în episodul 31 al emisiunii Asia Express care a avut loc duminică seară, câștigători au fost Ștefania și Speak, deoarece au avut o colaborare perfectă, dar au de recunoscut că jocul nu a fost unul ușor. Aceștia au concurat alături de Adda și Cătălin.

”Am câștigat, clar.”, a spus Ștefania, în timp ce Speak a recunoscut: ”Eu m-am bucurat pentru cei patru bănuți.”

Speak și Ștefania
Emisiunea Asia Express de la Antena 1 – ediția de marți 31 martie.

Mesajul transmis de Gina Pistol concurenților

Încă de la începutul emisiunii Gina Pistol a dezvăluit culoarea ancorei. Această ancoră va opri drumul în concurs a unei echipe.

Gina Pistol le-a spus direct concurenților că una dintre echipe va trebuie să plece acasă la sfârșitul acestei probe, dezvăluindu-le că are doar 10 bilete de avion, așadar doar 5 din cele 6 echipe vor merge mai departe în cadrul concursului.

”Doar cinci echipe merg mai departe. Am doar zece bilete de avion!” a fost mesajul Ginei Pistol către concurenți.

https://www.youtube.com/watch?v=rspDM6KN0AA

Tensiuni în cadrul probei de duminică seară

Concurenții sunt tensionați și încearcă din răsputeri să prindă un loc în avionul spre Taiwan. Pentru asta, acești trebuie să urmeze indicațiile pe care le-a dat Gina Pistol la începutul emisiunii. Una dintre sarcinile pe care concurenții le au de urmat este să asculte melodia ”Treasure”, cântată de Bruno Mars, să învețe versurile și apoi să le fredoneze. Nu toți concurenții au fost încântați de această misiune.

”Mi-au dat o foaie cu scrisul așa de mic, că nu vedeam nimic.”, s-a plâns chef Bontea, în timp ce Ristei a fost încântat: ”Poate recuperăm un pic.”, a spus el.

Luptă pentru a trece în etapa următoare

În ediția de duminică, 29 martie, cele 6 echipe formate din următorii concurenți:

  • Adda și Cătălin,
  • frații Ristei,
  • Sorin Bontea și Răzvan Fodor,
  • Alex Abagiu și Radu Vlăduț,
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dar și
  • Speak și Ștefania

Concurenții au luptat strâns pentru premiul pus în joc, mai exact pentru a intra în posesia celor 10 bilete puse la dispoziție la finalul misiunii, care îi ajută să pășească în etapa următoare. Ba mai mult de atât, aceștia și-au și dat cu părerea despre cine le-ar plăcea să părăsească competiția.

”Mi-ar plăcea să iasă ori Fodor cu Bontea ori Abagii”, a spus Florin Ristei, care a completat: ”Odată cu etapa asta ești mai aproape de finală!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI