30 mart. 2020 | 16:34

Asia Express, care este situația până acum. Speak și Ștefania au imunitate. Fodor și Bontea au vrut să plece acasă

Știri generale
Asia Express, care este situația până acum. Speak și Ștefania au imunitate. Fodor și Bontea au vrut să plece acasă
Asia Express, care este situația până acum. Speak și Ștefania au imunitate. Fodor și Bontea au vrut să plece acasă

S-au schimbat regulile la Asia Express, sezonul 3, Drumul Comorilor. Aflați la un pas de Taiwan, următoarea țară a traseului, concurenții au primit o veste surprinzătoare: la finalul acestei etape, ancora va fi roșie și astfel, va opri drumul în competiție al unei echipe.

Asia Express, care este situația până acum

Mai mult, pe parcursul misiunilor, concurenții vor căuta comori cu monede ce îi vor ajuta să își securizeze locul în joc, iar cuplul care reușește să strângă cele mai multe monede până la finalul etapei va fi cel care va avea bilete de avion asigurate spre Taiwan, în timp ce cinci echipe se vor lupta în cursa decisivă pentru ultima șansă de calificare.

„Nici nu vrem să ne gândim la asta. Veștile Ginei ne-au șocat, au întors jocul pe dos! Devine din ce în ce mai greu!”, au replicat concurenții.

Seara de duminică i-a provocat pe concurenți la diverse probe, de la karaoke, la un concurs de mâncat, dar pe tot parcursul zilei vedetele au încercat să strângă cât maia multe monede în diverse locații din Filipine. Proba amuletei a fost disputată de Adda, Cătălin, Speak și Ștefania, iar cei din urmă au fost cei care și-au adjudecat amuleta de 1000 de Euro, dar și patru monede bonus. Telespectatorii vor afla astăzi clasamentul final și ce echipă are cele mai mari șanse de a obține imunitatea mare a echipei. În funcție de oridinea în care au ajuns Gina Pistol, vedetele pot primi bănuți bonus, care ar putea schimba soarta clasamentului.

Cuplul de vedete aflat pe primul loc va avea opțiunea de alege să se relaxeze timp de două zile sau să refuze imunitatea și să continue lupta de a găsi mai multe monede. În cursa pentru ultima șansă se va pleca în funcție de numărul de bănuți câștigați.

Fodor și Bontea au vrut să plece acasă

Sorin Bontea și Răzvan Fodor fac echipă la Asia Express. Cei doi fac echipă bună, dar la un moment dat au vrut să iasă din competiție.

În interviul acordat revistei Unica, pentru ediția de aprilie, cei doi au mărturisit că au avut momente când au simțit că vor ceda. „Am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și vroiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut.”, a povestit Răzvan Fodor pentru sursa citată.

„Poți să te duci în competiția asta doar de amuzament sau să te implici cu totul. N-am fost noi foarte înverșunați, nu ne-am reproșat lucruri, că unul trage mai mult și altul mai puțin, n-am făcut dramă din asta, deși ne-am mai și certat”, a mai adugat actorul. Iar Sorin Bontea a ținut să completeze: „Amândoi suntem competitivi de fel și nu ne-am lăsa așa cu una, cu două. S-a văzut când nu mai puteam, și la jocul de amuletă, când a trebuit să ne cărăm cu carele în spate. Am tras cât am putut, dar la un moment dat s-a terminat… gazul”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro