Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de luni, 13 aprilie

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 - Vezi ediția de luni, 13 aprilie
Asia Express revine la Antena 1. Anunțul neașteptat al producătorilor

După Observatorul de la ora 19:00, cel mai tare reality show, Asia Express de pe Antena 1, continuă. Ce misiuni interesante mai primesc vedetele rămase în competiția care se desfășoară în Taiwan.

Emisiunea Asia Express de pe Antena 1 – ediția de luni 13 aprilie

În ediția de duminică seară, cele patru echipe rămase în joc, au plecat în cursa care le poate asigura un loc în marea finală. Ultima echipă care a fost eliminată a fost formată din Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, iar concurenții rămași în competiție au început să simtă din ce în ce mai tare emoțiile și să realizeze miza fiecărei probe. Echipele care au rămas în joc în semifinala Asia Express, sunt :

  • Speak și Ștefania
  • Sorin Bontea și Răzvan Fodor
  • Alex Abagiu și Radu
  • Adda și Cătălin.

Competiția cu miză uriașă

La începutul ediției de duminică seară, concurenții au primit de la Gina Pistol câte un cufăr și misiunea de a aduna cât mai multe monede, pentru a scăpa de cursa pentru ultima șansă.

„Primiți fiecare câte un cufăr, pe care trebuie să îl umpleți cu monede. Cine adună cele mai multe monede scapă de cursa pentru ultima șansă. La sfârșitul acestei misiuni poate că nu voi da imunitate, dar vor oferi alte monede, atât de importante în această etapă. Trebuie să vă luptați ca niște tigri”, a anunțat Gina Pistol.

Fortul olandez

Prima misiune a concurenților a fost de a căuta monede într-un fort olandez, construit cu sute de ani în urmă, care are pe pereți niște găuri de scurgere și potrivit unei legende, în una dintre găuri ar fi niște monede.

Când sarcina în care vedetele au căutat monede în fortul olandez s-a terminat, acestea au mers la un drum principal, pentru a putea să facă autostopul, pentru a ajunge în următoarea localitate care era destul de departe. Pentru a câștiga timp, care este extrem de important pentru concurenți, aceștia au apelat la tot felul de șiretlicuri și trucuri de actorie.

A pornit din nou căutarea

Una dintre misiunile concurenților a fost la Muzeul de Sare din Tainan, unde aceștia au avut de scotocit după monede, în piramidele de sare.

Adda și Cătălin la Muzeul de Sare din Tainan,
Emisiunea Asia Express de pe Antena 1 – ediția de luni 13 aprilie.

Pentru prima dată la Asia Express, una dintre misiuni va depinde de ceea ce știu să facă concurenții pentru a face bani, de talentul acestora.

De-a afaceriștii

Concurenții de la Asia Express au ajuns în În Taichung, unde au avut de demonstrat că sunt buni afaceriști. Ei au primit niște bani, pe care trebuia să îi investească în așa fel încât profitul să fie cât mai mare și au avut dreptul de a alege ce afacere vor, cu condiția de a ajunge la Gina Pistol la ora stabilită.

Au constatat că taiwanezii sunt buni afaceriști și că trebuia să demonstreze și ei același lucru. Echipa care câștigă cel mai mult are mai multe.