Salariul lui Mihai Bendeac la iUmor îți șterge orice urmă de zâmbet. Câți bani primește juratul de la Antena 1

Salariul lui Mihai Bendeac la iUmor îți șterge orice urmă de zâmbet. Câți bani primește juratul de la Antena 1
Mihai Bendeac are salariu de 7.000 de euro la iUmor

S-a discutat mult timp despre salariul pe care Mihai Bendeac îl primește pentru a fi jurat la iUmor. Recent, s-a descoperit că actorul a primit 7.000 de euro pe lună în anul 2017 pentru a descoperi, alături de Delia și Cheloo, cei mai talentați comedianți din România.

Emisiunea transmisă în fiecare sâmbătă de Antena 1 își propune să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor, însă cei mai mulți concurenți nu reușesc altceva decât să se facă de râs în fața juraților de la iUmor. Uneori reprezentațiile devin atât de penibile încât nici măcar cei 3 jurați nu mai reușesc să dreagă în vreun fel momentele. Și totul se întâmplă în condițiile în care premiul pentru cel care câștigă concursul este de 20.000 de euro, o sumă frumușică.

Mulți s-au întrebat cât ar putea să câștige Delia, Cheloo și Bendeac pentru apariția ca jurați în cadrul emisiunii iUmor. În cazul celui din urmă, s-a aflat. Mihai Bendeac a fost dat de gol de către tatăl său, care a precizat în declarația de avere ce sumă a câștigat actorul în anul 2017.

Ce salariu primește Mihai Bendeac la iUmor

Din declarația de avere a lui Dănuț Bendeac reiese că fiul său, Mihai, a avut în anul 2017 un salariu de 7.000 de euro pe lună pentru aparițiile sale în cadrul show-ului iUmor. Cea mai mare parte a banilor încasați de Bendeac în urma contractului semnat cu Antena 1 a fost transferată într-un cont care aparține tatălui său, cu titlu de cadou (365.060 de lei, adică 81.000 de euro, sumă provenită din drepturi de autor).

De asemenea, tatăl lui Bendeac a precizat în declarația de avere că deține trei autoturisme de lux, pe care de obicei le folosește juratul de la iUmor. În ceea ce o privește pe mama actorului, aceasta a primit de la Mihai, cu titlul de cadou, un apartament și o vilă în Sectorul 3 din București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI