Andreea Tonciu, cu perfuzia la mână. Ce a mai pățit viitoarea concurentă de la Survivor România

Andreea Tonciu, cu perfuzia la mână. Ce a mai pățit viitoarea concurentă de la Survivor România
Ce probleme de sănătate are Andreea Tonciu?

Andreea Tonciu și-a îngrijorat din nou fanii. Cunoscuta fostă asistentă de televiziune s-a filmat pe patul de spital în timp ce era cu perfuzia la mână. Ce mesaj le-a transmis viitoarea concurentă de la ‘Survivor România’ celor care o urmăresc în mediul online?

Ce probleme de sănătate are Andreea Tonciu?

Andreea Tonciu a surprins pe toată lumea recent când a anunțat că va participa în următoarea ediție de la ‘Survivor România’. Iată că acum își îngrijorează fanii cu câteva imagini postate pe rețelele de socializare.

Viitoarea concurentă din cadrul show-ului sportiv s-a filmat cu perfuzia la mână, motiv pentru care fanii au asaltat-o cu sute de întrebări despre starea sa de sănătate. Cei care o urmăresc atent știu că ultima perioadă nu a fost una tocmai fericită pentru ea pentru că nu s-a simțit deloc bine.

Vedeta a fost ca de fiecare dată foarte transparentă și a împărtășit fiecare detaliu cu internauții. Din fericire, de această dată nu este vorba despre o problemă gravă, ci doar bruneta a dosit să înceapă anul cu forțe proaspete, astfel că s-a prezentat la o unitate medicală din primele zile ale lui 2022.

Concret, ea a mers să facă o terapie specială pentru a-și administra toate vitaminele și mineralele necesare pentru că s-a simțit destul de slăbită și fără putere.

„Am venit aici la clinică pentru că eu am mare grijă de mine și de corpul meu. Prin perfuzia asta primesc în corp toate vitaminele și mineralele care îmi lipsesc. Am mare, mare nevoie! (…)”, le-a povestit Andreea Tonciu fanilor de pe Instagram.

„Știu cât mi va lipsi familia mea, dar sunt pregătită”

Fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă într-o conjunctură cum nu credeau vreodată. Fosta asistentă TV a acceptat provocarea supremă pentru supraviețuire și va încerca să depășească dorul de casă și probele din Dominicană. Mulți se tem că dorul de copilul său o va doborâ în cele din urmă și va pica testul, dar cu toate astea speră ca acest lucru să nu se întâmple prea rapid.

„Dragii mei, știți că-mi place să vă surprind și că nu mă tem de nicio provocare. Așa că… plec la Survivor, în echipa Faimoșilor! E un reality show care o să mă pună față în față cu lucruri la care nu mă gândesc.

Știu cât mi va lipsi familia mea, dar sunt pregătită! Până atunci continui să mă antrenez!’, a anunțat Andreea Tonciu de la Survivor România 2022 pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI