25 feb. 2019 | 18:22

Au aruncat cu ouă în ministerul lui Tudorel. Cum au fost pedepsiți

Știri generale
Au aruncat cu ouă în ministerul lui Tudorel. Cum au fost pedepsiți

Câţiva protestatari, printre care Cristian Mihai Dide şi Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, au aruncat luni dimineaţă cu ouă în sediul Ministerului Justiţiei. Cât i-au costat acest gest pe manifestanți.

Cei patru protestatari care care au aruncat luni dimineaţă cu ouă în Ministerul Justiţiei au fost amendaţi cu suma totală de 5.000 lei pentru tulburarea liniştii publice, anunţă Jandarmeria Capitalei, potrivit Digi24.

„Sediul Ministerului Justiţiei face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi”, precizează Jandarmeria Capitalei.

Ouăle au fost aruncate dintr-o autoutilitară pe care se afla un banner cu chipul lui Tudorel Toader şi cu mesaje anti-OUG. Locul din care au fost aruncate ouăle i-a pus în dificultate pe jandarmii aflaţi la post la Ministerul Justiției, întrucât protestarii au venit cu o idee genială, au aruncat cu ouă dintr-o cuşcă metalică. În acest fel, protestatarii au avut timp suficient pentru a epuiza stocurile de sute de ouă cu care au venit la Ministerul Justiţiei, deoarece jandarmii nu au avut cum să ajungă la aceștia, din cauza gratiilor. Protestul a avut loc faţă de ultima ordonanţă de urgenţă dată de Guvern săptămâna trecută prin care au fost modificate legile Justiţiei.

Protestatarii i-au cerut deminisia ministrului. „Demisia! Să îl trezim la realitate pe Tudorel! Trezeste-te comunistule! Gargamele, nu scapi de noi”,  au strigat protestatarii în faţa ministerului condus de Tudorel Toader.

Nu este pentru prima oară când se protestează în faţa sediului instituţiei conduse de Tudorel Toader. Săptămâna trecută, protestatarii au aruncat cu ketchup şi muştar pe zidurile ministerului, iar înainte de asta, cu vopsea de culoare roşie. De altfel, proteste au fost şi duminică seară. Câteva mii de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei, pentru a-şi declara nemulţumirea aţă de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificări legilor Justiţiei.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Christopher Nolan pregătește un nou film. Un mare actor va avea rolul principal
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Nunțile vor fi interzise după ora 1! Se dă interzis: Să fie ora la care se închide orice eveniment
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
A SCĂPAT VIU după un ACCIDENT ȘOCANT! A PLONJAT cu mașina în pasaj
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro