27 feb. 2022 | 18:56

Artistul iubit de România care e prins în războiul din Kiev. „Nu știu de ce a rămas acolo” EXCLUSIV

Monden
Artistul iubit de România care e prins în războiul din Kiev. „Nu știu de ce a rămas acolo” EXCLUSIV
Dan Bălan se află în Kiev, în plin război

Vești bune de la Kiev, acolo unde Dan Bălan este blocat încă de la începutul invaziei ruse asupra capitalei ucrainiene. Reporterul impact.ro a reușit să aibă o discutie scurtă cu fostul component al trupei O-zone. Acesta și-a asigurat fanii că este bine, fără să ne detalieze daca se află într-un pericol iminent sau la adăpost, într-un buncăr securizat.

Dan Bălan se află în Kiev, în plin război Rusia – Ucraina

În timp ce forțele armate rusești încearcă să asedieze Kievul și să cucerească localităti strategice ale Ucrainei, oamenii de rând se adăpostesc. Localnicii s-au refugiat în subsolul scărilor de bloc, în parcări subterane, în guri de metrou, ori în buncăre securizate. Cei mai puțini norocoși nu își mai pot părăsi apartamentele, așa că se ascund pe hol, departe de geamurile locuințelor.

Una dintre personele publice aflate în capitala Ucrainei este Dan Bălan. Artistul lucrează de câteva luni la un nou proiect muzical la Kiev, ceea ce l-a determinat să-și mute pentru o perioadă domiciliul în țara vecină.

Rusia și Ucraina, în război de 4 zile

În ultimele patru zile, peste 300.000 de ucraineni au ales să părăsească țara natală de frica bombardamentelor. Aceștia se refugiază în tări precum România, Polonia, Slovacia, Ungaria și Republica Moldova. Din motive necunoscute publicului, fostul solist al trupei O-zone a ales să rămână în Kiev, în ciuda riscului la care este supus.

Reporterul Impact.ro a încercat în toate aceste zile să îl contacteze pe Dan Bălan, fără a avea succes. În cele din urmă, artistul de talie internațională ne-a răspuns astăzi la telefon și a dorit să își asigure fanii că este bine, sănătos. Nu a dorit, însă, să ne dezvăluie dacă se află într-o locuință civilă, ori la adăpost.

Am încercat să aflăm mai multe detalii, însă Dan ne-a rugat să revenim altă dată pentru mai multe informații. Nu ne-am dat bătuți cu una cu două și am încercat să aflăm mai multe de la colegul și bunul prieten al artistului, Radu Sârbu:

“Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui. Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”, a declarat cel de-al doilea component al trupei O-zone, pentru Impact.ro.

Mama lui Dan Bălan este de negăsit

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din Republica Moldova, Ludmila Bălan, este de negăsit de aproape o săptămână. Încă de la izbucnirea războiului am încercat să luam legătura cu mama lui Dan Bălan. Însă aceasta nu a răspuns desi reporterul impact.ro a contactat-o zi de zi, în repetate rânduri.

Nu se știe cu exactitate dacă artista se află în țara natală, fie a plecat spre o altă locație. Vă amintim că Moldova se află și ea într-un iminent pericol de invazie, nefiind stat membru NATO.

Cine este Dan Bălan

Trupa basarabeană O-Zone, din care Dan Bălan a făcut parte, a reușit să devină un grup muzical de succes în 2004. Acesta a ocupat până în 2005 prima poziţie în 30 de ţări pe întreg mapamondul, cu „Dragostea din Tei”. Melodia a fost reînregistrată de 200 de artişti, printre care și Rihanna, în 14 limbi diferite.

O-Zone s-a destrămat în 2013, după apariția unui film biografic al lui Dan Bălan, „Între fenomen și realitate”. În el își acuza colegii de trupă că au preferat să ia totul de-a gata, în loc să muncească pentru creșterea brandului formației. Dan Bălan s-a autocalificat atunci drept „locomotiva” formației, în timp ce Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș nu erau decât niște „vagoane”.

PlaySport
Divorț neașteptat în showbiz: Și-a părăsit soțul la trei ani de la cununie! Reacția controversată a bărbatului
Ego.ro
IMAGINEA cu Kate Middleton care a scăpat pe net, după ce s-a aflat de boală. Nu a mai văzut-o nimeni AȘA
Digi24
Ce se întâmplă cu Putin zilele acestea. Armand Goșu: "Moartea nu e ceva ce mintea lui poate așeza ca să arate empatie"
Cancan.ro
Simona Halep a fost anunțată că tot ce a clădit s-a spulberat. Reîntoarcerea în turneele WTA nu a putut împiedica dezastrul
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Oamenii lui Putin, acuzați că i-au torturat pe teroriști. Unul a fost electrocutat, altul obligat să-şi înghită urechea. FOTO
Romania TV
Reghecampf, gest extrem în războiul cu Anamaria Prodan. Bebeto, fiul celor doi, prins la mijloc!
Capital.ro
Legea care se va aplica pentru TOȚI POSESORII auto din România. NOILE REGULI, votate în Parlament
EVZ.ro
Amenzi mai mari pentru șoferi. Schimbări la polița RCA
Adevarul
Economist șef al BNR: „Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai. Sortați plasticele, mergeți mai mult cu mijloacele de transport în comun”
BZI.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze la Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat-o că bagă divorţ!
Spynews.ro
Orașul din Italia care vinde case la doar 1 euro. Cum s-a ajuns ca locuințele de aici să fie vândute cu această sumă
Libertatea.ro
Un cioban român a început să plângă la tribunal, la două zile după ce a fost arestat, în Franța: „Am plecat la drum cu inima zdrobită”
Sport.ro
FOTO Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra cu fizic de model
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ireal! 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐊𝐚𝐭𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐥𝐞𝐭𝐨𝐧 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐝𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞. Putini au stiut asta, desi in ultimii ani a fost vazuta foarte des asa
Redactia.ro
Cel mai mare contract din istoria fotbalului românesc! Salariu de 85.000€ pe lună: "Am curățat clubul!"
Digisport.ro
Recunoști fetița din imagine? Este marea doamnă a muzicii ușoare românești și face parte din Generația de Aur
Click.ro
Patru suspecţi în atacul terorist de la Moscova au fost aduși bătuți la tribunal și arestaţi. Ce se știe despre ei
Digi24
Forțat să-și mănânce urechea după ce i-a fost tăiată, electroșocuri în zona genitală. Suspecții atacului de la Moscova, supuși torturii
Digi24
WhatsApp dispare de pe aceste telefoane, de la 1 aprilie. Lista completă
EVZ.ro
Orașul din Italia care vinde case la doar 1 euro. Cum s-a ajuns ca locuințele de aici să fie vândute cu această sumă
Spynews
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BZI.ro
Decizie pentru TOATĂ ROMÂNIA. O lege extrem de importantă se pregătește CHIAR ACUM
Capital.ro
Românii pentru care pensiile vor crește cel mai mult. Anunțul lui Daniel Baciu: ”Vor fi creșteri spectaculoase, de până la 90%!”
Antena 3
Schimbare spectaculoasă de look pentru Gabriela Prisăcariu! Cum arată soția lui Dani Oțil
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
CE TREBUIE să facă PENSIONARII pentru RECALCULAREA pensiilor. ANUNȚ de la CASA de Pensii
Mediaflux
Orașul din Italia care vinde case la doar 1 euro. Cum s-a ajuns ca locuințele de aici să fie vândute cu această sumă
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro