Mama lui Dan Bălan, la un pas de moarte din cauza covid-19: ”M-a lovit rău de tot”

Mama lui Dan Bălan, la un pas de moarte din cauza covid-19: ”M-a lovit rău de tot”
Mama lui Dan Bălan, la un pas de moarte din cauza covid-19

În timp ce el cutreieră lumea, mama lui cântă pe meleagurile natale. Ludmila Bălan își așteaptă însă baiatul acasă măcar la momentele importante din an. De această dată, copilul i-a fost alături din pricina unui moment greu. Femeia a fost internată în spital după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. A stat o vreme și la Terapie Intensivă, dar a reușit să țină piept bolii.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, la un pas de moarte din cauza COVID-19

„Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.

Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă. Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor!”, a anunțat Ludmila Bălan pe contul ei de Instagram.

Face senzație la 62 de ani

Are 62 de ani, dar arată senzațional. Ludmila Bălan este o persoană discretă , dar când vine vorba despre copiii ei începe un discurs pe care cu greu îl termină. Într-un interviu pentru Kanal D, aceasta a dezvăluit că indiferent că este invitat în locații exclusiviste sau în anturaje high class, Dan Bălan nu dă nimic pentru atmosfera de acasă, din preajma sărbătorilor.

„Foarte ocupat, dar oriunde ar fi, orice ar face, de Crăciun vine acasă. Este o sărbătoare de la care nu lipsește”, a declarat mama.

Și dacă de regulă copiii își urmează părinții în carieră, la ei a fost invers. Fiul și-a împins mama să facă muzică. „Startul în cariera muzicală l-a dat fiul. Eu nu sunt cântăreață profesionistă. Eu sunt prezentatoarea, dar întotdeauna cântam în show-urile mele. El m-a susținut, cu el am făcut primele înregistrări în studio și dacă nu era el, nu-mi ieșea nimic”, a completat femeia.

În ceea ce privește silueta, Ludmila Bălan povestește că pentru a se întreține face sport și mănâncă puțin. „Fac sport și mănânc puțin, iar atunci când am un eveniment, o emisiune, o filmare sau o ședință foto pot chiar să nu mănânc nimic. Mă simt fericită și împlinită că nu-mi mai trebuie nimic”, a mai spus mama lui Dan Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI