14 iul. 2022 | 18:35

Artistul celebru care interzice folosirea telefoanelor mobile la concertele sale. Mesaj important pentru fani

Diverse
Artistul celebru care interzice folosirea telefoanelor mobile la concertele sale. Mesaj important pentru fani
Un compozitor legendar revine pe scenă. Artistul celebru care interzice folosirea telefoanelor mobile la concertele sale

Artistul celebru care interzice folosirea telefoanelor mobile! Unul din cei mai importanți compozitori ai timpurilor noastre a luat decizia de a relua concertele în Marea Britanie. Numai că, fanii acestuia au fost, cel puțin, nemulțumiți de decizia luată. El este artistul celebru care interzice folosirea telefoanelor mobile la concertele sale! Dacă v-am făcut curioși despre cine este vorba, parcurgeți textul și veți afla.

Un compozitor legendar revine pe scenă. Artistul celebru care interzice folosirea telefoanelor mobile la concertele sale

Legendarul compozitor Bob Dylan și-a anunțat reluarea concertelor sale pe scenele din Marea Britanie. Dar fanii au aflat de decizia acestuia de a interzice accesul tuturor telefoanelor inteligente la viitoarele sale concerte din Marea Britanie.

Concertele, conform impresarului artistului, vor avea loc la sfârșitul acestui an. Motivul acestei decizii controversate este de a împiedica difuzarea online a unor înregistrări neautorizate ale concertelor sale.

Spectatorii vor trebui să își închidă dispozitivele în pungi special amenajate pentru a putea urmări legenda muzicală de 81 de ani. Mulți artiști susțin că interdicțiile privind smartphone-urile sunt instituite pentru a „îmbunătăți experiența pentru toată lumea”.

Cei care îi susțin decizia mai spun că este o modalitate eficientă de a-și proteja interesele comerciale. Vedetele se confruntă cu pierderi financiare semnificative dacă fanii le filmează concertele și le încarcă pe rețelele de socializare, în mod gratuit.

Bob Dylan a făcut 300 de milioane de dolari în 2020

Interpretul hitului „Knockin’ on Heaven’s Door” a vândut întregul său catalog de melodii către Universal Music. Conform surselor, catalogul a fost vândut pentru 300 de milioane de dolari în 2020.

Vânzarea înseamnă că firma de discuri deține drepturile de autor pentru aproximativ 600 de melodii ale lui Dylan. Acest aspect îi permite companiei să obțină profit din licențierea pieselor atât pentru companiile de publicitate, cât și pentru studiourile de film.

Deși laureatul Premiului Nobel este departe de a fi strâmtorat de bani, acest lucru lasă turneele ca una dintre sursele sale de venit rămase. Prin faptul că nu permite publicului să îi filmeze spectacolele, îi permite să profite de pe urma DVD-urilor și a albumelor live.

Dylan va cânta patru seri la Palladium din Londra

Concertele pe celebra scenă vor avea loc între 19 și 24 octombrie, înainte de a susține concerte pe arene din întreaga țară. Cei care vor merge la concerte vor trebui să își plaseze telefoanele într-o carcasă Yondr. Ulterior, aceasta va fi închisă într-un mod asemănător cu etichetele de securitate întâlnite în magazinele de îmbrăcăminte.

Telefoanele rămân în posesia proprietarului lor, dar nu pot fi accesate. Pentru a utiliza telefonul, persoana trebuie să se întoarcă la stația de „blocare și deblocare”. După deblocare va trebui să se deplaseze în „zona de acces la telefon”.

În cazul în care un utilizator are nevoie să își acceseze telefonul din cauza unei urgențe, acesta va trebui să părăsească locul de desfășurare a evenimentului pentru a-și scoate dispozitivul din husa Yondr. De la lansarea sa, gențile cu încuietoare au fost folosite de artiști de profil, printre care Kate Bush, Jack White, Dave Chappelle și Madonna, conform DailyMail.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro