Vedeta din România care a investit 50.000 de euro într-o nouă afacere. Cum vrea să dea lovitura (exclusiv)

Vedeta din România care a investit 50.000 de euro într-o nouă afacere. Cum vrea să dea lovitura (exclusiv)
Mihaela Cernea, investiție de 50.000 de euro într-un club

Mihaela Cernea se află în procesul de divorț de pictorul Costin Craioveanu, iar dacă din punct de vedere emoțional trece prin clipe grele, pe plan profesional pare să-i meargă bine. Ce afaceri și-a deschis artista?

Investiție de 50.000 de euro într-un club

Mihaela Cernea este foarte ocupată în această perioadă. Are concerte, predă lecții de canto, deține o sală de fitness în Cotroceni, iar mai nou și-a deschis un club în Centrul Vechi.

În urmă cu câteva luni, artista a trecut prin clipe de groază, atunci când soțul ei ar fi agresat-o, lucru negat însă de acesta. Mihaela a obținut un ordin de restricție împotriva pictorului, care va expira la începutul lunii iulie. Până atunci, bărbatul nu are voie să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

A încercat să treacă peste această dramă, așa că a acordat o mare parte din timp muncii. Recent, Mihaela și-a deschis un club, chiar în Centrul Vechi, după cum chiar ea a mărturisit pentru impact.ro.

Potrivit unei persoane apropiate ei, toată investiția a ajuns la circa 50.000 de euro, însă fără a lua în calcul chiria pentru spațiu. În local va cânta formația sa și fiul artistei, Leon, în vârsta de 17 ani, un talentat toboșar. Acesta a debutat în muzică, însă alături de altă trupă, la vârsta de 11 ani.

Ce alte afaceri mai are Mihaela Cernea

Artista are o situație financiară foarte bună. Pe lângă faptul că și-a deschi clubul din Centrul Vechi, Mihaela mai deține un studio de înregistrări și o sală de fitness, situată în Cotroceni, în apropierea casei sale.

De asemenea, mai predă ore de canto, iar numărul copiilor care doresc să învețe de la ea este într-o continuă creștere. Cu toate acestea, tot își face timp să susțină și concerte.

„Voi cânta la un festival, la Fetești, apoi am câteva evenimente private”, ne-a mai spus aceasta.

Pe de cealaltă parte, soțul ei, Costin Craioveanu, a revenit la pictură. Un apropiat de-al său a declarat pentru impact.ro că vinde picturi cu mii de euro și are peste 3.000 de lucrări vândute.

Costin Craioveanu mai este denumit și pictorul vedetelor. A avut expoziții în Marea Britanie, Olanda și Statele Unite ale Americii, iar cel mai scump tablou al său a fost un portret al fostului președinte Barack Obama, care a fost cumpărat pentru 8.000 de euro.