Artista din România care folosește trucuri băbești utile: ”Treaba cu usturoiul e foarte bună, dar și cu ceapa”

Artista din România care folosește trucuri băbești utile: ”Treaba cu usturoiul e foarte bună, dar și cu ceapa”
Ce artistă din România se folosește de trucuri băbești. A dezvăluit tot

Trucurile băbești sunt folosite de români în această perioadă, mai ales pentru că frigul pune stăpânire pe țară. Mulți recurg la diverse ingrediente simple din locuință pentru a scăpa de anumite probleme, iar acum s-a aflat că o vedetă se folosește de câteva secrete extrem de utile.

Ce trucuri băbești folosește o vedetă din România

Temperaturile scăzute le dau multe bătăi de cap românilor. Mulți preferă să recurgă la diferite trucuri băbești pentru a se ține departe de probleme, iar Lavinia Goste a recunoscut că a găsit o metodă inedită pentru ca fetițele ei să se simtă cât mai bine în sezonul rece. Vedeta se folosește de un ingredient simplu.

Lavinia Goste și Marius Zorilă se bucură de două fetițe superbe, gemene! Vedeta are grijă ca Maria Elisa și Ioana Nicole să nu fie afectate de schimbările de temperatură. Mai exact, aceasta le dă micuțelor să mănânce usturoi, recunoscând că acest truc băbesc funcționează în cazul copiilor săi.

„Ele nu au mai răcit de foarte mult timp. Eu merg pe treaba cu usturoi și vitamina D, noi facem tot felul de cure în perioada asta. Trucurile bătrânești sunt foarte bune. Treaba cu usturoiul e foarte bună, dar și cu ceapa.

Nu amestec nimic. Un cățel de usturoi sau doi mai mici le dau dimineața sau seara, cu apă. La 15 minute trebuie să mănânce. Teoretic, așa se face, pe stomacul gol. Se poate da și seara.”, a dezvăluit Lavinia Goste la Vorbește lumea.

Ce reacție a avut Adela Popescu când a aflat ce truc băbesc folosește Lavinia Goste

Adela Popescu a fost uluită când a aflat că micuțele Laviniei Goste mănâncă usturoi simplu în această perioadă. Așa cum a obișnuit pe toată lumea, simpatica prezentatoare de la Vorbește lumea a avut o reacție plină de umor, mărturisind că ar pleca din casă dacă trucul băbesc s-ar aplica și în familia ei.

„Adela Popescu: Dacă toți baieții din casa mea ar mânca usturoi, eu aș pleca.

Lavinia Goste: 10 zile mai faci din ăstea, pe lună. Așa sunt mămicile.”, au zis cele două.

Lavinia Goste, dezvăluiri despre o nouă sarcină

Lavinia Goste a fost binecuvântată cu două fetițe care îi fac fiecare zi mai frumoasă. Vedeta a mărturisit că toată lumea se așteaptă ca ea să mai nască o pereche de băieței, însă, chiar dacă își dorește, aceasta a mărturisit că nu totul poate să fie după cum visează.

„Toată lumea mai vrea de la noi o pereche de gemeni băieți. Și noi vrem, dar nu e după vrut.”, a spus Lavinia Goste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI