Vedeta din România, răvășită din cauza virusului. Momente cumplite: toată familia a suferit

Vedeta din România, răvășită din cauza virusului. Momente cumplite: toată familia a suferit
Ce vedeta a fost infectata cu coronavirus

Roxana Blagu, în vârstă de 34 de ani trăiește o mare dramă care se tot prelungește. Aceasta nu și-a văzut fiica în ultimii șapte ani, dar noua familie pe care și-a construit-o alături de Andrei Badiu îi dă putere. Astfel, fosta componentă a formației Trident a adus pe lume un băiețel, pe nume Sasha, care o ajută să treacă mai ușor peste drama din viața ei.

Vedeta din România, răvășită din cauza virusului

Însă după venirea pe lume a copilului ei, vedeta, dar și membrii familei sale, s-au confruntat cu o ușoară formă de coronavirus. Roxana a născut în plină pandemie de coronavirus.

”Nu voi uita niciodată sentimentul pe care l-am avut atunci când soțul meu m-a lăsat la intrarea în spital. Pandemia ne-a furat momente unice. Momente pe care în mod normal le-am fi trăit unul lângă altul. Pentru unele proaspete mămici poate fi traumatizant tot ce se întâmplă la naștere, pe pandemie, dar important este că suntem sănătoși acum”, a spus Roxana pentru Click!.ro.

Cu toate acestea, cel mai greu lucru este ca cei doi soți, care au avut căsnicii anterioare, este să nu fie alături de copiii pe care îi au.

”Faptul că avem copii din căsătoriile anterioare și nu putem petrece timp cu ei alături de Sasha”, a mai mărturist Roxana. Aceasta, dar și familia, au avut și coronavirus, dar din fericire, s-au confruntat cu o formă ușoară.

”Nu ne sperie (n.red. virusul)! Toată familia a avut Covid, noi, părinții. Am trecut cu bine, fără complicații. Este prima dată când spun! Acum două luni am avut. Simptomele au fost ușoare, nici nu ne-am fi dat seama dacă nu ne-am fi testat. Bebelușul a fost singurul care a scăpat”, a declarat proaspăta mămică.

Cel mai mare regret al Roxanei Blagu

Cel mai mare regret al ei? Vedeta a mărturisit tot!

”Faptul că m-am lăsat pradă șantajului emoțional și am permis să fiu tratată urât, crezând la acel moment că nu merit mai mult!”, a spus aceasta. A

Roxana a rămas prietenă cu celelalte două membre ale fostei trupe Trident.

”Da, suntem prietene în continuare, cu Loredana mă văd mai rar, doar atunci când vine în țară, în rest vorbim la telefon. Cu Andreia se întâmplă să vorbesc chiar zilnic. Înainte de a fi un proiect muzical, am fost prietene și așa am rămas. Ne considerăm o familie”, a mai mărturisit vedeta care s-a căsătorit în plină pandemie de coronavirus cu Andrei Badiu. Din păcate însă, marele ei regret este că Roxana Blagu nu poate ține legătura cu fiica ei, acum în vârstă de 12 ani. Fiica ei se află în grija fostului soț.