10 iun. 2024 | 11:05

Artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe. S-a văzut mai mult decât trebuia, invitații au rămas mască VIDEO

Monden
Artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe. S-a văzut mai mult decât trebuia, invitații au rămas mască VIDEO

În acest weekend a avut loc o nouă nuntă în showbiz-ul românesc. Celebrul artist Pepe și partenera sa Yasmine, au decis să se căsătorească, iar petrecerea a fost una pe cinste, da rnu fără peripeții. Conform celor aflați la nunta celor doi, a fost un moment, cel puțin ciudat, iar mesenii au vorbit despre artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe, spunând că s-a văzut mai mult decât trebuia, iar toți invitații au rămas mască.

Nuntă mare în showbiz-ul românesc!

La începutul weekend-ului trecut, mai exact pe 7 iunie, a avut loc una din cele mai așteptate nunți din showbiz-ul mioritic, iar cei doi miri, Yasmine Ody, într-o rochie spectaculoasă de mireasă superbă, și Pepe, care nu a fost mai prejos, au spus un „Da” hotărât.

„Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, declara Pepe înainte de feicitul eveniment.

Artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe. S-a văzut mai mult decât trebuia, invitații au rămas mască

Cei doi au avut parte de o nuntă de vis, iar invitații au fost unul și unul, majoritatea din lumea artistică a momentului. Evenimentul, care a avut loc pe malul lacului Cernica, a strâns câteva sute de persoane, printre ei și artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe.

Jo, artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe

Plini de distracție, voie bună și antren, invitații au dansat pe muzica unora dintre artiștii aflați la acest eveniment, printre ei și Jo, care avea să trăiască cel mai rușinos moment al vieții ei.

În timp ce Liviu Vârciu se afla pe scenă, Jo, plină de exuberanță, a vrut să îngenuncheze în fața acestuia, numai că, rochia extrem de scurtă avea să-i facă mari probleme.

Jo a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe, după ce majoritatea celor aflați la eveniment au văzut părțile intime ale artistei. (vezi galeria)

O nuntă „cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști”

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit vineri, într-un loc de basm, pe malul lacului Cernica, iar invitații au avut parte doar de „muzică și petrecere non-stop”, așa cum declara artistul despre fericitul eveniment din viața lor:

„În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști.

Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze și nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare.

Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a declarat Pepe, înainte de nuntă.

Deși există o diferență de 15 ani între ei, cei doi se iubesc, iar din această relație a venit pe lume și băiețul lor. Iar decizia de a face nuntă mare a venit ca o încununare a relației lor, iar artistul recunoștea că „O știam de când era copil, că am fost vecini”.

PlaySport
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
Stiri din Lume
S-a DEZBRĂCAT în fața tuturor! Iulia Vântur și Salman Khan n-au mai fost VĂZUȚI niciodată AȘA
Stirile PROTV
Un șofer de TIR credea că transportă cutii cu deodorante, dar la ieșirea din România a făcut o descoperire uluitoare
EVZ.ro
Vestea serii despre Florin Piersic. Îți dau lacrimile
Digisport.ro
UEFA a decis rapid! Ce se întâmplă cu arbitrul care i-a făcut pe 350.000 de oameni să ceară rejucarea unui meci de la EURO
PRO TV
“E dezastru, nu ai cum să intri în apă!” Imaginile cu marea plină de alge la Năvodari au stârnit imaginația tik-tokerilor: “Intri om, ieși Shrek!”
Adevarul
Ileana Stana Ionescu a fost incinerată. Dezvăluiri dureroase ale soțului regretatei actrițe: „N-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio”
BZI.ro
CRBL și-a scos iubita tinerică la Neversea! Cum s-a putut comporta artistul
Spynews.ro
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
De necrezut! Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație
Impact.ro
Anamaria Prodan, cea mai FIERBINTE apariție a verii. Sânii jucăuși NU au vrut să stea cuminţi deloc
Ego.ro
Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată
Parteneri
S-au afișat rezultatele la Bacalaureat. Ce note s-au obținut
Redactia.ro
Sabina Poppaea, femeia pentru care împăratul Nero și-a ucis propria mamă. „Înfăţişarea ei arată cuminţenie, dar faptele, dezmăţ”
Click.ro
Gina Pistol, APARIȚIA verii: N-a mai fost VĂZUTĂ niciodată AȘA! Imagini VIRALE pe net
Vocea.biz
Momentul în care un bărbat își dă seama că de 30 de ani locuia lângă un criminal în serie. Poliția încă nu știe exact câte victime are
Digi24
Geanina de la Insula Iubirii, de nerecunoscut! A devenit mamă și e schimbată total! FOTO
Unica.ro
Rute alternative pentru Bulgaria, Turcia și Grecia. Ponturi pentru șoferi
EVZ.ro
Mira și Levi Elekes, vacanță de lux în Santorini! Cum arată locul fabulos în care s-au cazat: ”E ireal de frumos” / VIDEO
Spynews
Strict SECRET în România. Decizia care-l face fericit pe Iohannis. Ordin la Guvern
Capital.ro
Vin zile cu peste 40 de grade Celsius la umbră, în România. Cum folosim corect aerul condiționat pe caniculă, ca să nu ne îmbolnăvim
Antena 3
El a plecat de acasă și a renunțat la verighetă. Gestul făcut de vedetă e dovada clară că divorțează. Artista suferă cumplit: „Sunt mai slabă ca niciodată”
Avantaje
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Mediaflux
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Spynews.ro
Testul IQ al zilei. Corectează 2 + 0 = 18, în doar câteva secunde
Realitatea.net
Rezultate Bac 2024. Notele de la Bacalaureat, publicate pe edu.ro! Cum se face contestație și cum arată modelul de cerere
Antena 1
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Impact.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!
Shtiu.ro