Artist român, implicat într-un grav accident auto în Corbeanca. Pagubele se ridică la mii de euro EXCLUSIV

Artist român, implicat într-un grav accident auto în Corbeanca. Pagubele se ridică la mii de euro EXCLUSIV
Ce artist român a fost implicat într-un accident. Pagubele sunt uriașe

Ovi Jacobsen, solistul care ne-a reprezentat cu cinste, ba chiar de două ori, la fazele internaţionale ale concursului Eurovision, a avut parte zilele trecute de un incident în trafic care i-a întărit o dată în plus convingerea că educaţia rutieră la români e una deficitară.

Ovi Jacobsen, implicat într-un accident grav; ‘Nu conduc tare’

În plus, se pare că paguba produsă maşinii se ridică la circa 5.000 de euro. Ovi se întorcea joia trecută, seara, acasă, când un şofer de doar 18 ani, începător, l-a izbit din plin.

„De felul meu nu conduc tare. Ştiu că traficul din România e unul mai special, dar am avut parte de o nouă surpriză. Mă întoarcem acasă, la Corbeanca şi toată lumea ştie că pe DN 1 e balamuc.

Şi trebuie să faci stânga ca să poţi merge acasă, în Corbeanca. Puţini îţi acordă permisiunea să virezi, mai ales când se întorc obosiţi de la munte.

Cert e că atunci când am făcut manevra era, ca niciodată, aproape goală şoseaua, că dacă mai era vreun biciclist, ceva, cine ştie ce întorsătură ar fi luat tot cazul.

Cert e că am apucat să-l văd pe tânărul şofer că stă cu ochii în telefon şi am înţeles că nu mai poate evita contactul.

A doua zi mi-a confirmat că avea şi viteză, cred că cel puţin 100 de kilometric la oră, aşa că impactul nu a mai putut fi evitat.”, a declarat Ovi, pentru Playtech-Impact.

El spune că a avut ceva de învăţat din toată această păţanie, care s-a terminat cu declaraţii la Poliţie.

„Am aflat o dată în plus că în România lucrurile nu stau la fel ca în Norvegia. Trebuie să fii atent la orice pas, în orice moment!”, ne-a mai zis acesta.

Pagubă de 5000 de euro

În plus, Ovi ne-a relatat că la finalul declaraţiilor pe tema accidentului date Poliţiei, şi-a luat la revedere de la tânărul şofer şi de la tatăl acestuia, care sosise şi el acolo.

„Eu l-am sfătuit să fie mai prudent, mai ales în intersecţii. Dar tatăl său, nu puştiul, mi-a tăiat-o scurt, precizându-mi că el pe Bulevardul Magheru conduce şi cu 120 la oră!

În condiţiile astea, despre ce educaţie rutieră făcută celor mai tineri dintre noi mai poate fi vorba?!”, s-a întrebat retoric cunoscutul solist.

Ovi Jacobsen spune că paguba produsă maşinii sale, un SUV Volvo, se ridică la circa 5.000 de euro, dar a evitat să precizeze cine o va şi plăti.

El a adăugat că va încerca să sensibilizeze însă organele de ordine să facă ceva în locul cu pricina de pe DN1, pentru a se evita alte incidente similare.

În urmă cu un deceniu, Ovi a decis să se mute în România, împreună cu soţia, Kitty, norvegiancă de origine, şi cei doi copii, după ce în primii lor ani de căsătorie acesta a locuit la Oslo.

Ce demersuri a făcut Cristian Țânțăreanu: ‘Mă bucur că Ovi este sănătos’

Cristian Ţânţăreanu, patronul complexului „Paradisul verde”, acolo unde locuiesc multe vedete autohtone, inclusiv Ovi, spune că încearcă de ani buni demersuri către Poliţia Rutieră pe această temă, dar că încă nu s-a făcut nimic concret.

„Am depus nişte hârtii, am cerut şi punerea unor semne de circulaţie măcar, care să le indice şoferilor că unii dintre partenerii lor de drum au de mers într-o anumită direcţie.

Din nefericire, nu am reuşit să-i sensisibilizăm deloc. Mă bucur că Ovi este sănătos. Asta e cel mai important!”, a declarat la rândul său, pentru impact.ro, Cristian Ţânţăreanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe