Vloggerul celebru care și-a dat ”demisia” de la Youtube. N-a mai postat de 8 luni deși era peste Selly și Dorian Popa

Vloggerul celebru care și-a dat ”demisia” de la Youtube. N-a mai postat de 8 luni deși era peste Selly și Dorian Popa
Vloggerul celebru care și-a dat ”demisia” de la Youtube. N-a mai postat de 8 luni deși era peste Selly și Dorian Popa

Nebănuite sunt căile internetului. Un vlogger celebru a dispărut de pe internet, asta deși  la un moment dat era cel mai celebru personaj din lumea online.

Vloggerul celebru care și-a dat ”demisia” de la Youtube

A fost implicat în mai multe scandaluri, în urma cărora a decis să se retragă din atenția internauților. Este vorba despre Ilie, cel mai popular vlogger din Moldova.

Acum, sora lui a vorbit despre ce se întâmplă cu el și de ce a dispărut de pe platformă. Ilie era cel mai de succes vlogger și ajunsese să facă diverse campanii pentru companii imense din România și din afara țării. A ajuns să câștige sume enorme și avea peste un milion de urmăritori, ceea ce la vremea aceea era un număr impresionant.

Apoi, vloggerului i-a ars casa și lumea lui s-a dărâmat. Le-a cerut urmăritorilor și fanilor să îl ajute cu donații să își repare casa. Au început să apară acuzațiile că și-ar fi ars singur casa, iar asta l-a dărâmat pe tânăr. Și-a șters toate videoclipurile de pe Youtube, s-a reapucat apoi și într-un final a dispărut de tot.

Ce s-a întâmplat cu Ilie

Katy Black, sora lui Ilie, a vorbit despre ce se întâmplă cu el.

„Emoțional, eu cred că el e foarte departe. Nu este acel Ilie cu care m-am filmat. L-a distrus chestia cu arsul casei. Mulți au fost de părere că el a provocat incendiul.

Părerile acestea l-au debusolat.. Eu pot doar presupune ce se întâmplă cu el. Eu cu el mă văd doar când ne întâlnim în mall neintenționat, din păcate. Ne-am văzut ultima dată în ianuarie. Am vorbit despre nimic important, parcă nici nu cunoșteam.

Uneori e atât de dureros, tu cu omul acesta ai trăit într-o casă și acum nu ai ce vorbi. Nu comunică nici cu părinții mei, Ei încearcă să ia legătura cu el. A avut lov o îndepărtare fără motiv”, a spus Katy.

Întrebată dacă ar putea reveni Ilie pe Youtube, sora lui a spus că „nu e Ilie acela pe care toți îl știu. Gata s-a ars”, a spus ea.

De câțiva ani, Ilie nu mai apare nici pe reâelele sociale și de aproape un an nu a mai postat nimic pe Youtube.

Ilie a fost adoptat de familia lui Katy și înainte erau foarte apropiați, făcând multe videoclipuri împreună. Acum, relația celor doi s-a răcit, iar Ilie pare că a dispărut complet din viața online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI