Are probleme cu sarcina! Cântăreața a povestit prin ce trece: ”Am făcut o operație acum 2 ani”

Are probleme cu sarcina! Cântăreața a povestit prin ce trece: ”Am făcut o operație acum 2 ani”
Cântăreața, Maria Andria

O vedetă din România are probleme în timpul sarcinii, dar, cu ajutorul medicilor, este convinsă că toate aceste momente neplăcute vor dispărea și se va putea bucura  din plin de această experiență unică.

Ce probleme cu sarcina are cântăreața

Cântăreața Maria Andria, în vârstă de 28 de ani, a aflat de curând că este însărcinată. Astăzi, ea a povestit ce reacție a avut atunci când a aflat minunata veste. Maria a fost nevoită să apeleze la fertilizarea în vitro datorită problemelor de sănătate pe care le-a avut în trecut.

“Sunt așa și așa, să fiu sinceră. Eu am făcut o operație acum doi an, pentru că aveam o problemă la ovare și aveam chisturi. (…). Eu știam că rămân foarte greu gravidă și trebuia când mă căsătoresc să folosesc alte metode, ca fertilizarea în vitro. S-a întâmplat chestia asta și am fost șocată și eu (n.r.: când a aflat că este însărcinată)”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan.

Maria Andria
Ce probleme cu sarcina are cântăreața.

Cântăreața se teme că nu va putea duce sarcina la bun sfârșit

Cântăreața de origine greacă, Maria Andria și iubitul ei sunt împreună de trei ani. Cei doi au decis să își trăiască povestea de iubire departe de ochii lumii. Viitoarea mămică are interdicție de la medic să facă efort, pentru că, susține ea, oboseala poate să afecteze fătul.

„Ne-am cunoscut acum 3 ani, dar n-am zis nimic ca să nu mă deoache cineva. Nici prietenele mele nu știau. Doar familia mea și familia lui”, a spus Maria Andria, în cadrul unei emisiuni TV.

Câteodată, vedeta este cuprinsă de teama că nu va putea duce sarcina la bun sfârșit. Tocmai din această cauză, partenerul ei o liniștește tot timpul și este foarte atent cu ea. Cei doi se iubesc mult și de curând s-au mutat împreună.

Momentul intim al Mariei Andria alături de chef Cătălin Scărlătescu

Potrivit sursei citate, cu un an în urmă, Maria Andria a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Cătălin Scărlatescu.

“Ce e anormal să te săruți cu o fată? Nasol dacă mă prindeau că mă sărutam cu un bărbat. Mie îmi plac femeile, ce să fac, s-a întâmplat. Eu dacă mâine, poimâine, aduc acasă una trăznită, o pun să îmi semneze că rămâne trăznită. Ea trebuie să rămână exact la fel cum am cunoscut-o”, a spus celebrul jurat de la “Chefi la Cuțite” în cadrul unui interviu oferit la Antena 1.