17 feb. 2024 | 19:21

Are 56 de ani, dar nu se sfieşte să îşi arate trupul. Nicole Kidman, pictorial de senzaţie cu un şarpe în jurul corpului

Monden
Are 56 de ani, dar nu se sfieşte să îşi arate trupul. Nicole Kidman, pictorial de senzaţie cu un şarpe în jurul corpului
Nicole Kidman are o siluetă ireproșabilă la vârsta sa

Nicole Kidman, una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, se menține într-o formă de zile mari, la fel ca la 20 de ani. Recent, vedeta a realizat un pictorial îndrăzneț pentru revista Vogue. Imaginile i-au lăsat mască pe fanii săi. Cât de bine arată la vârsta de 56 de ani!

Nicole Kidman, senzațională la 56 de ani

Nicole Kidman nu a avut inhibiții să pozeze pentru coperta revistei Vogue Australia! Diva de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a pozat într-una dintre cele mai îndrăznețe ținute. Pentru pictorialul senzațional, vedeta a ales lenjerie intimă din dantelă, dar și un ‘accesoriu’ mai special. La ședința foto a participat și un șarpe negru, care a stat înfășurat pe gâtul vedetei.

A făcut furori pe covorul roșu

Pe pagina sa de Instagram, diva a publicat un video de la filmări. Cum era de așteptat, Nicole Kidman a primit numai complimente din partea internauților. Revista Vogue va apărea pe piață în luna februarie și este așteptată cu mare interes de toți fanii ei!

„Pentru cea de-a noua copertă a lui Nicole Kidman la Vogue Australia, ea a vrut să aducă o noutate îndrăzneață. A reușit cu ajutorul fotografului talentat Steven Klein și cu un parteneriat inedit cu un șarpe negru „ademenitor”, se arată în descrierea clipului.

Citește și: Sosia lui Nicole Kidman a cântat divin la Vocea României. Jurații, fără cuvinte. Tudor Chirilă: ”Sunt deprimat”

Zilele trecute, Nicole Kidman a făcut furori cu apariția sa la premiera ”The Expats” din New York. Pentru eveniment, diva de 56 de ani și-a pus în valoare silueta de sirenă într-o rochie neagră, ultra-sexy, cu decupaje mari. Mulți au fost uimiți să vadă cât de bine arată starul de la Hollywood.

Vedeta, declarații despre viața privată

În cadrul noului număr din Vogue, Kidman a vorbit cu sinceritate și despre viața ei personală.

Nu vreau să fiu un model pentru nimeni, nu mă interesează asta. Sunt interesată să explorez artistic ceea ce înseamnă să fii uman… ideea de viață, moarte, iubire, durere și bucurie. Păstrez o distanță destul de mare între mine și ceea ce toată lumea gândește sau își dorește sau cum cred ei că ar trebui să mă comport. Încerc să păstrez un scut în jurul meu”, a spus actrița în interviul acordat pentru Vogue.

Ea a mai dezvăluit faptul că, după ce a împlinit vârsta de 50 de ani, i-a fost tot mai greu să primească roluri în diverse producții.

„Eu fac ceva mai aleatorii și nebunești alegeri. Le spun acestor alegeri ca fiind ale adolescenței. Fac alegeri în modă în funcție de felul în care mă simt. Nu vreau să știu cum reacționează oamenii. Părerile lor m-ar putea opri să fac ceea ce vreau, așa că prefer să nu le știu”, a mai spus Nicole.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro