Apropieri suspecte între Ligia și Cătălin de la Puterea dragostei. Ce se întâmplă chiar sub ochii Andreei Mantea

Apropieri suspecte între Ligia și Cătălin de la Puterea dragostei. Ce se întâmplă chiar sub ochii Andreei Mantea
Ligi și Cătălin sunt din ce în ce mai aproape de a forma un cuplu? Ce se petrece la Puterea Dragostei?
Se anunță o nouă relație în casa Puterea Dragostei? Ce se întâmplă între Ligi și Cătălin și ce aproopieri suspecte au avut loc atunci când colegii de platou nu erau atenți?

Puterea Dragostei: Ligi și Cătălin, pași mărunți spre o relație

Ligi și Cătălin pare că tatonează terenul. Cei doi se tachinează la maximum, se implică în scandaluri comune, se ceartă, iar la final de zi se iau în brațe și îi fac pe cei din jur să nu mai înțeleagă nimic. Cei care urmăresc deja de luni bune emisiunea o văd pe Ligi extrem de schimbată acum. Deși aceasta se proclamă o femeie cu principii și care are un caracter puternic și o coloană vertebrală, Cătălin pare că face ce dorește din ea.

Puterea Dragostei: Ligi și Cătălin, la un pas de a forma o relație
Puterea Dragostei: Ligi și Cătălin, la un pas de a forma o relație

Acesta o sfidează deseori când ea face pe șefa doar de dragul camerelor de luat vederi, observă fanii. În timpul acesta, blondina închide ochii și continuă să se sfătuiască în legătură cu bărbatul cu cei din casă pe care îi vede mai înțelepți. Nu s-a întâmpla ca doar o dată Cătălin să nu vorbească frumos de aceasta, lucru care încă o face reticentă pe ea în a se implica într-o relație cu el. Cu toate astea, azi ea a avut inițiativa de a sta câteva minute bune în brațele bărbatului care se vede că-i place.

„Mi-e tare dor de de casă”

„Chiar am nevoie de o îmbrățișare, Cătălin! Mi-e dor tare de casă. În casă mereu primesc îmbrățișări și dimineața și seara și mi se spune că sunt fericiți să mă aibă în viața lor. Dar n-am zis niciodată că nu-mi ești drag. Eu am zis, dar n-ai fost atent”
Ligia Dolha

„Aș vrea cel mai mult să treacă toată treaba asta să stăm cu toții liniștiți. Dar tu primești în general îmbrățișări de la oameni care nu-ți sunt drag de fel? Ah, iartă-mă, o să încerc să fiu mai atent”
Cătălin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI