Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 29 martie

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Ediția de duminică 29 martie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Ediția de duminică 29 martie

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit defintiv! Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au decis să pună punct relației dintre ei, după luni de jocuri și tachinări.

Bianca și Livian de la Puterea Dragstei s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă și-au petrecut de multe ori timpul împreună în emisiune, iar fanii au sperat tot timpul că cei doi concurenți aveau să se împace. Se pare, însă, că ei du pus punct definitv relației lor și să nu mai există nicio șansă ca ei să formeze un cuplu.

Ce a spus Ramona de la Puterea Dragostei despre relația dintre Bianca și Livian

Se pare că cei din casa Puterea Dragostei nu mai credeau nici ei în relația dintre Bianca și Livian. Ramona, nouă concurentă, a spus că a observat că el nu-și mai dorea să aibă de-a face cu fosta lui iubită.

„Eu așa văd la televizor, din poziția de telespectator. Așa consider eu. Zici că sunt la Poliție aici… Asta este părerea mea! O mențin! Eu nu am nimic cu nimeni personal”, a spus Ramona.

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Ediția de duminică 29 martie.

Surpriză de proporții: ei sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

Care au fost concurenții cei mai votați de public. Dintre cele trei fete și cei trei băieți pe care publicul i-a votat cel mai mult, un băiat și o fată sunt din nou favoriții și rămân lideri pentru încă o săptămâna. Cele mai votate trei fete din această săptămâna au fost:

  • Bianca
  • Andreea Pirui
  • Roxana

Ce mai votați băieți

În ce ii priveste pe baieti, cei mai votați au fost:

  • Livian
  • Catalin
  • Gabriel

Liderul favoriților la fete și la băieți

Dintre cele trei fete, favorita nu este Roxana. Dintre băieți, Gabriel nu este favorit! Și, surpriză, dintre cele două fete favorite ale săptămânii, Andreea Pirui va rămâne în continuare lider.

Din casa băieților, liderul săptămânii următoare este Livian, deși voturile au fost foarte strânse, după cum a ținut să menționeze prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea.

Adevaruri inimaginabile ies la iveală! Cine vrea să fie cu Cătălin?

Roxana și Turcu au versiuni diferite despre relația lor. Totul se află în ediția de astăzi, Puterea dragostei, de la 16:oo si de la 19:00, la Kanal D.

Roxana și Turcu au versiuni diferite despre relația lor. Adevarul în ediția de astăzi, duminică 29 martie, Puterea dragostei, de la 16:oo și de la 19:00, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI