De ziua Daianei, s-a îngropat securea războiului! Cum s-au distrat concurenții de la Puterea Dragostei

Ziua Daianei de la Puterea Dragostei a adus o petrecere uriașă în casă. Cum s-au distrat concurenții?

Ziua de naștere a Daianei i-a făcut să uite toate scandalurile și reproșurile încă de la intarerea în casă. Cum s-au distrat concurenții de la Puterea Dragostei în ziua specială a colegei lor de platou?

Puterea Dragostei: Ziua Daianei i-a făcut să uite de certuri

Cum nu au voie să părăsească emisiunea, mai ales în aceste vremuri, colegii Daianei i-au făcut o surpriză în casă. S-a mai nimerit ca pe parcursul filmărilor unii din concurenți să se serbeze chiar în show, lucru care le-a adus o mare bucurie celorlalți. Producătorii au fost darnici cu ei, așa că le-au dat muzica la maximum și le-au dat voie să se bucure de petrecere cu toții. Amintim că băieții sau fetele pot schimba casele, în vizite scurte, doar la cererea echipei sau a prezentatoarei de televiziune.

Ziua Daianei i-a făcut să uite de scandaluri
Ziua Daianei i-a făcut să uite de scandaluri

În astfel de ocazii, toți profită de timpul petrecut laolaltă, de muzică, dans și de surprizele pe care le fac sărbătoritei. Berna și Philp au deci să fie cei care dau startul petrecerii, așa că au coborât primii, dar nu cu mâna goală, ci cu un tort. Daiana a fost la înălțime! Bruneta s-a distrat la maximum și s-a urcat pe masă, să fie în atenția tuturor. „Vă mulțumesc, dragii mei, m-am simțit foarte bine la petrecerea Daianei!”, a spus Andreea Oprică.

„”Nu te las, nu pot să te las”

La finele distracției, după ce s-a mâncat tortul și toată lumea a plecat la casa cui aparține, cei doi amorezi au rămas împreună. Din păcate, chiar sărbătorita era cea mai tristă, pentru că i se stricase telefonul. În timpul acesta, Gabi o tachina continuu. „Nu te las, nu pot să te las, că mi-ești dragă!”, a spus Gabi.

„Nu încerca să te joci cu mine, că nu ține vrăjeala. Stau acum cu gândul că trebuie să-mi repar telefonul. Cum să stau eu fără telefon diseară? Chiar dacă îmi fac telefonul nu-ți scriu, pentru că o să dorm și eu liniștită. Lasă-mă să stau liniștită, Gabi, nu mă enerva!”
Daiana

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI