Aplicațiile care pot să fie eliminate din App Store. Ce a anunțat Apple

Aplicațiile care pot să fie eliminate din App Store. Ce a anunțat Apple
Ce aplicații vor fi șterse din AppStore

App Store, magazinul oficial de aplicații pentru dispozitivele Apple, va trece prin câteva schimbări semnificative în viitorul apropiat. Aplicațiile care nu au fost actualizate de mult vor dispărea.

Ce aplicații vor fi șterse din App Store

Dezvoltatorii de aplicații care nu au mai lucrat la aplicații și nu le-au actualizat au primit un e-mail de la Apple. Aceștia au fost anunțați că aplicațiilor lor ar putea fi eliminate din App Store. Dezvoltatorii au la dispoziție 30 de pe zile pentru a actualiza aplicații, altfel vor fi șterse.

Desigur, unii dezvoltatori au fost revoltați de decizia Apple. Ei spun că aplicațiile lor sunt complet funcționale și vor fi scoase în mod nedrept din magazinul oficial de aplicații al companiei, doar pentru că nu au avut timp să le actualizeze.

Cu toate acestea, Apple nu a precizat la ce se referă când a precizat că vor șterge aplicațiile neactualizate „de multă vreme”, așa că unii dezvoltatori nu știu dacă sunt vizați sau nu. De asemenea, compania are un motiv întemeiat pentru care a luat această decizie.

De regulă, aplicațiile care nu sunt actualizate regulat pot include probleme de securitate și intimitate. Totodată, aplicația nu oferă experiență e utilizare satisfăcătoare în cazul în care nu a ținut pasul cu evoluția sistemului de operare și nu a adoptat facilitățile introduse de Apple.

Ce model de telefon Apple va dispărea din noua colecție

Noua serie Iphone 14 va veni cu mici modificări, atât de design, cât și de componență. Modelul mini va fi înlocuit cu un Max, care va avea un ecran mai mare. Modelul Mini a făcut parte din ultimele colecții, însă nu va mai exista în cadrul seriei Iphone 14.

În locul telefonului Iphone mini cu ecran de 5,4 inch, va apărea un Iphone Max, diferit față de Pro Max, care va avea un ecran de 6,7 inch. Analiștii spun că va fi un model foarte popular și de succes, dacă Apple va păstra prețurile din anii trecuți.

Mai mult de atât, Apple va aduce și câteva schimbări de design anul acesta. Bretonul va fi mai mic și circular, luând o formă de „pastilă”, așa cum se spune în industrie. Cu toate acestea, Apple va păstra în continuare ce este mai bun pentru modelele Pro.

Acestea vor avea un senzor mai mare, de 48 MP, pentru camera principală, dar și un nou chipset A16. Celelalte modele vor avea vechiul chipset și vechea cameră foto, special pentru a avantaja modelele mai scumpe. Noua serie Iphone 14 este așteptată să fie lansată în luna septembrie.