Apartamentul din Crângaşi devenit viral. Pe ce se cer 65.000 de euro? Internauţii s-au revoltat

Apartamentul din Crângaşi devenit viral. Pe ce se cer 65.000 de euro? Internauţii s-au revoltat
Atunci când îți propui să cumperi un apartament, trebuie să iei în considerare mai mulți factori.

Apartamentul din Crângaşi devenit viral! Atunci când îți propui să cumperi un apartament, spun agenții imobiliari, trebuie să iei în considerare mai mulți factori. Cel mai important este starea acestuia, chiar dacă proprietarul declară că este renovat. Dar, atunci când ai de-a face cu un adevărat focar de infecții, tu ca proprietar nu poți cere 65.000 de euro. Este și cazul unui apartament scos la vânzare în cartierul Crângași, devenit viral, iar internauţii s-au revoltat. Dacă luăm în considerare imaginile deplorabile, este pe bună dreptate.

Ce trebuie să iei în considerare atunci când vrei să cumperi un apartament la mana a doua

Achiziționarea unei proprietăți este una dintre cele mai mari investiții pe care o face cineva în viață. Prin urmare, cineva trebuie să fie complet sigur în ce reinvestește. Cumpărarea unui apartament ar putea însemna să investească toate câștigurile de-o viață într-unul singur.

Deciziile de investiție trebuie să fie una atentă. Iată o listă cu câteva lucruri pe care trebuie să le verifice cineva înainte de a proceda la achiziționarea apartamentului, mai ales dacă este vorba de un apartament la mâna a doua.

În primul rând, verificați dacă locația apartamentului este accesibilă la locul de muncă, școli, spitale și alte facilități. Trebuie să verificați și să evitați un apartament care este situat în apropierea oricărui agent poluant.

În al doilea rând, trebui verificat dacă apartamentul asigură necesitățile de bază ale vieții. Aceasta înseamnă furnizarea de electricitate și apă curată, inclusiv dacă există renovări, și dacă sunt bine făcute.

Apartamentul din Crângaşi devenit viral. Un adevărat focar de infecții

În cazul unui apartament la mâna a doua, cum este cel despre care discutăm, trebuie să fim extrem de atenți dacă există, sau nu, probleme ascunse. Dacă ne referim la apartamentul din Crângaşi, devenit viral, putem spune cu certitudine că este un adevărat focar de infecții. Proprietarul, care cere nici mai mult nici mai puțin decât 65.000 de euro, se pare că a uitat de ceea ce înseamnă termenul curatrenovare și multe alte aspecte.

Imaginile cu apartamentul în cauză a devenit virale pe internet, iar internauții, pe bună dreptate, s-au revoltat numai la citirea sumei cerută de proprietarul inconștient. Peisajul este unul deplorabil, cu pereții băii plini de igrasie, și înegriți, camerele murdare și, la fel, pereții extrem de murdari. Ai senzația, odată intrat în apartament, că a făcut războiul.

Dacă luăm în calcul pozele cu respectivul apartament (vezi galeria), pe lângă cei 65.000 de euro ceruți de proprietar, pentru renovarea totală a acestuia un client va mai băga cel puțin 10.000 de euro. Și asta doar ca să-l aducă la lumină. Așa că, înainte de a cumpăra un apartament, asigurați-vă că banii îi dați pe ceva ce nu are nevoie de o renovare totală.