Apariție surpriză în serialul ‘Vlad’ de la Pro TV. E oficial, cine este actorul care ‘s-a întors acasă’

Apariție surpriză în serialul ‘Vlad’ de la Pro TV. E oficial, cine este actorul care ‘s-a întors acasă’
Actorul s-a intors acasa

Surprize în serialul Vlad, unde telespectatorii au ocazia să îl vadă pe un actor extrem de îndrăgit.

Cine apare în serialul Vlad de la Pro Tv

Fanii se vor bucura teribil, pentru că serialul Vlad vine cu vești importante. Primele patru episoade ale ultimului sezon i-au ținut cu sufletul la gură pe fani și le-au arătat lucrurile se pot schimba cu fiecare zi.

 

Acum, începând de luni, un nou personaj va complica, și mai tare, planurile de răzbunare și va începe să-și lase amprenta asupra finalului. Cel care va interpreta noul rol este Augustin Viziru, celebrul actor. 

Anghel Damian, Head Writer – Creative Producer, declară despre noul personaj:

”După ce piesele s-au reașezat pe tabla de șah și personajele noastre au intrat pe linia dreaptă în această luptă de “care pe care” a răzbunării, în serial își face apariția un personaj care va schimba definitiv soarta protagoniștilor noștri.

Este cunoscut în lumea criminală drept Chiky Chan și va fi jucat de unul dintre cei mai puternici și carismatici actori de la noi – Augustin Viziru. Apariția lui Augustin în serial are, din nou, o dublă valență comico-dramatică: el va interveni decisiv în direcția răzbunării, dar va aduce și zâmbetele pe chipurile telespectatorilor noștri, fiind liderul unui grup pestriț, plin de surprize”.

Ce rol va juca actorul

”M-am bucurat când am auzit că voi avea un rol în serialul VLAD și mai tare când am aflat care este personajul. Îmi place foarte mult rolul și sunt convins că oamenilor care mă urmăresc de mult timp le va plăcea ceea ce voi face.

Această atmosferă mă face să simt că m-am întors acasă! Sper ca totul să fie bine, important este să fim sănătoși și să ne putem face treaba!”, a declarat Augustin înainte de primul episod în care va apărea.

Tot Anghel Damian a oferit mai multe detalii despre această nouă prezență în serialul VLAD:

”Augustin și gașca sa sunt pariul meu ca scenarist pentru acest sezon. O lume nouă își face apariția în VLAD și sunt convins că această lume va fi rapid îmbrățișată de telespectatorii atât de numeroși și fideli”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI