08 sept. 2023 | 14:42

Apare o nouă televiziune în România, cu multe vedete de la Antena 3. Nu e însă pentru toată lumea

Emisiuni TV
Apare o nouă televiziune în România, cu multe vedete de la Antena 3. Nu e însă pentru toată lumea
Apare o nouă televiziune în România

Apare o nouă televiziune în România, ce va avea multe vedete de la Antena 3. Postul a primit deja licența de la CNA. Ce conținut va difuza și care sunt primele declarații are reprezentanților noii televiziuni.

Urmează să apară o nouă televiziune în România

Se pregătește o schimbare în grila TV. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cererea de obținere a unei licențe pentru o nouă televiziune.

Este vorba despre un post ce nu va putea fi urmărit de telespectatorii din toate colțurile țării. Antena 3 CNN a primit licența pentru Antena 3 CNN Suceava, care va fi 12-a televiziune locală a postul național.

Într-o primă etapă, noua televiziune din România va emite exclusiv conţinutul Antena 3 CNN de la Bucureşti, deci va aduce pe micul ecran toate vedetele consacrate. În viitor, va exista și conținut local.

Unde va putea fi urmărită

Documentele depuse la CNA arată că acest proiect este în curs de implementare pentru realizarea de conţinut local de regional şi că „s-a identificat posibilitatea colaborării cu doi parteneri din zona Moldovei pentru a asigura producţia de program local şi regional.”

Nu este singura televiziune regională Antena 3 din zona Moldova. În prezent, Antena 3 Iași acoperă și județul Suceava. Acest lucru se va schimba, au promis reprezentanții postului.

Te-ar putea interesa și: Două posturi de televiziune dispar din România. Lovitură pentru telespectatori

Apare o nouă televiziune în România, cu multe vedete de la Antena 3. Nu e însă pentru toată lumea

Foto: Pexels

Ce au transmis reprezentanții postului

În afara licenței de la București, Societatea Antena 3 mai are alte 11 licențe regionale și locale, astfel: cinci cu program regional (Alexandria, Constanţa, Deva, Piteşti, Ploieşti) şi cinci în sistem de retransmisie integrală cap reţea – Braşov, Călăraşi, Iaşi, Slobozia, Tg Mureş şi una locală cu program local, la Vâlcea.

„După cum informam consiliul încă din a doua jumătate a anului 2021, am identificat modalităţi de exploatare a licenţelor regionale pe care le avem, însă lucrurile se mişcă destul de greu în teritoriu. Cerem o licenţă nouă regională pentru Suceava întrucât pasul următor înseamnă eliminarea judeţului Suceava din licenţa regională a Antenei 3 Iaşi pe care o avem deja.

Am reuşit să găsim soluţii pentru program local doar separat. Pentru Iaşi, tot ce acoperea licenţa pe care o avem, iar pentru Suceava, separat.

Pasul următor este să venim şi cu dosarul pentru Iaşi.

Pornim pentru Suceava pe retransmisie sută la sută până la dezvoltarea proiectului din această zonă. Pe lângă componenta editorială este de pus la punct şi un studio, mai există şi aspectele legate de locaţie”, a explicat Norina Ionescu, reprezentant al Antena 3, potrivit Pagina de Media.

Te-ar putea interesa și: Demisie surpriză în televiziunea românească! Vedeta părăsește postul TV după 17 ani. Nimeni nu se aștepta la asta

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
UNGURII, campionii lumii. Diferență de la cer la pământ față de România
Capital.ro
Motivul pentru care este bine să mănânci usturoi înainte de culcare | Cercetările arată beneficii multiple pentru sănătate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro