Anunțul lui Horia Brenciu, înainte de Vocea României. Cine va cânta, vineri seara, din echipa lui

Horia Brenciu a anunțat ce se va întâmpla în ediția care urmează să fie difuzată pe 6 decembrie 2019, din Vocea României. Show-ul muzical de la PRO TV, din această vineri, va reuni momente unice, care vor fi pe placul telespectatorilor.

Anunțul lui Horia Brenciu, înainte de Vocea României. Cine va cânta, vineri seara, din echipa lui

Anunțul lui Horia Brenciu, înainte de Vocea României. Cine va cânta, vineri seara, din echipa lui
Juratul de la Vocea României a făcut un anunț legat de echipa sa, din cadrul show-ului muzical, pe care o antrenează în acest sezon

„Mâine seara, de la 20:30, la Vocea României, echipa mea va avea 3 momente muzicale care îi au ca protagoniști pe Elena, Adriana și singurul duo din concurs, Oana și Răzvan! Sunteți pregătiți de spectacol? Dar de vot?”, a fost anunțul făcut de Horia Brenciu, pe contul său oficial de Instagram, cu o zi în urmă.

Elena este una dintre concurentele show-ului de la PRO TV cu o poveste de viață cât se poate de remarcabilă. Tânăra a venit la audiții cu foarte mari emoții și credea că nu are nicio șansă să devină o concurentă a emisiunii. Totuși, norocul a fost de partea sa, pentru că nu doar că a trecut rapid mai departe, în primele ediții din acest sezon, dar a reușit să-i impresioneze și pe jurați. În special pe Horia Brenciu, antrenorul care a luat-o sub aripa sa protectoare și din echipa căruia face parte. Este și concurenta despre care celebrul cântăreț a spus, din primele momente, că este candidatul ideal pentru marea finală din Vocea României. De aceea a și dorit foarte mult ca Elena Bozian să facă parte din echipa lui.

„Sunt fericită că am ajuns până aici, nu m-am gândit nicio clipă că voi reusi şi mă bucur mult, Horia Brenciu că ai crezut mereu în mine, tu m-ai facut sa evoluez şi îţi multumesc mult!”, mărturisea Elena Bozian , inginera de la Mioveni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI