De la Dacia Mioveni, direct în finala de la Vocea României. Inginera care l-a fermecat pe Horia Brenciu

Elena, inginera de la Dacia Mioveni care a ajuns în finala de la Vocea României alături de Brenciu

Marele deznodămând se apropie! Vocea României se bucură acum emoțiile uriașe de la finele competiției pe care concurenții le vor transmite prin vocile lor. Mioveniul va sta și el cu sufletul la gură, pentru că inginera Elena a ajuns departe în concurs alături de Horia Brenciu.

Inginera de la Dacia Mioveni, în finala de la Vocea României

Elena Bozian este una dintre concurentele cu o poveste deosebită. Aceasta a venit cu mari emoții la audiții, crezând că nu are atât de multe șanse. Cu toate astea, norocul i-a surâs, așa că nu doar că a trecut mai departe, dar este alături de Horia Brenciu în finală. Mulți i-au spus că nu ar putea să aibă o carieră în acest domeniu, dar a continuat să creadă în vosul ei. Cu toate astea, Horia Brenciu a văzut din prima că Elena este concurentul ideal pentru marea finală, așa că a luptat să o aibă alături.

„Sunt fericită că am ajuns până aici, nu m-am gândit nicio clipă că voi reusi şi mă bucur mult, Horia Brenciu că ai crezut mereu în mine, tu m-ai facut sa evoluez şi îţi multumesc mult !”
Elena Bozian

Inginera de la Mioveni, în finala de la Vocea României. Hori Brenciu este cu un pas mai aproape de trofeul mult dorit
Inginera de la Mioveni, în finala de la Vocea României. Hori Brenciu este cu un pas mai aproape de trofeul mult dorit

Elena este încurajată de cei de acasă

Chiar și primarul orașului Mioveni i-a scris un mesaj de încurajare pe rețelele de socializare, pentru ca în clipele grele să-și amintească faptul că toți de acasă o sprijină și îi doresc să ajungă cât mai sus.

„Antrenorii au ales. Acum, tu eşti la butoane! Mioveniul este reprezentat în semifinala concursului Vocea României de tânăra artistă Elena Bozian, iniginer în cadrul Uzinei Dacia. Vineri seară, de la ora 20.30, Elena Bozian are nevoie de aprecierile şi voturile noastre, ale prietenilor, cunoscuţilor sau susţinătorilor din oraşul Mioveni. Dacă îţi place vocea ei, sau pur şi simplu doreşti să susţii concurentul care reprezintă oraşul în cea mai cunoscută competiţie a vocilor din România, atunci votează şi o poţi trimite pe Elena în finala competiţiei!”
Primarul orașului Mioveni

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI