Vocea României Live Video pe Pro TV – Ediția de vineri, 6 decembrie

Ediția 14 a emisiunii Vocea României de la Pro Tv – Live Video

„Dacă e vineri, e Vocea”, ne spune un slogan celebru rostit de Pavel Bartoș, iar îndrăgitul actor și prezentator are mare dreptate, pentru că Pro TV difuzează și de această dată o nouă ediție de senzație a emisiunii Vocea României. Concurenții sunt tot mai puțini, iar bătălia devine tot mai crâncenă, pe măsură ce ne apropiem de marea finală.

Update: Horia Brenciu merge în gale cu Elena Bozian și Adriana Simionescu.

Update: Horia Brenciu este ultimul care-și pune speranța în români, care vor alege concurenții cei mai buni pentru gale. Familia Alioae sunt primii care trec de momentul decisiv. Elena a pășit și ea pe scenă și speră să câștige inimile românilor cu o piesă în spaniolă.

Update: Tudor Chirilă merge în gale cu: Dragoș Moldovan și Mădălin Lefter

 Update: Tudor Chirilă începe să se teamă. A venit rândul ca echipa lui este la mâna publicului. Primul care încearcă să impresioneze este Gabriel Bîscoveanu. După acesta, i-a venit rândul Mădălina Lefter să își încerce șansa. Dragoș Moldovan emoționează la maximum în seara aceasta și pășește cu teamă în fața juraților.

Update: Irina Rimes merge mai departe în gale cu: Bogdan Dumitraș și Jamina Răsădean sunt cei care au fost trimiți de public în galele Live.

Update: Echipa Irinei a început cu Bogdan Dumitraș, care a impresionat cu interpretarea în forță a sa. Cea care a ocupat scena după ce acesta și-a terminat momentul a fost Jasmina. Amanda a trecut și ea peste emoții și continuă drumul la Voce.

Update: În echipa lui Smiley au rămas: Elena Ilie și Andi Țolea merg mai departe, după votul românilor.

Update: Echipa lui Smiley a spart gheața în această seară. Elena a fost prima care a pus piciorul în prag și a dat startul.Nepoata lui Carlos Santana, Rene, a fost cea care și-a încercat norocul și a încercat să-i convingă pe cei de acasă că este câștigătoarea. Andi Țolea a închis seara pentru Smiley și a adus ultimele emoții ale antrenorului.

Ediția 14 a emisiunii Vocea României de la Pro Tv – Live Video

În cadrul ediției trecute, de pe 28 noiembrie, tensiunea a atins cote maxime la Vocea României. Vezi aici când se termină Vocea României! A început etapa confruntărilor. Cei 25 de norocoși care au „supraviețuit” knockout-urilor, răsplătind astfel încrederea antrenorilor, au dat piept cu etapa confruntărilor, ceea ce înseamnă că ia mai despărțit doar un pas de șansa de a performa live în fața telespectatorilor din întreaga țară. Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes s-au pregătit intens împreună cu elevii lor, pentru a fi siguri că vom avea parte de momente cu adevărat memorabile, mai ales că miza a fost uriașă. Doar 12 concurenți vor merge mai departe în spectacolul vocilor, astfel că tensiunea a atins cote alarmante în această ediție.

În timp ce Horia i-a provocat la autodepășire – „Toate piesele pe care le-am ales sunt, câteodată, mai mult decât puteți duce.”, Tudor le va da ocazia să fie creativi și să aducă un plus de unicitate cântecelor pe care le vor interpreta: „Vă dau un cântec să vă jucați pe el. Să fiți doi pictori care trag o linie dreaptă, încă una dreaptă, dar faceți și niște tușe aruncate”.

Concurenții au resimțit din plin miza uriașă

Chiar dacă au reușit să scoată tot ce e mai bun din elevii lor, sarcina nu a fost deloc una ușoară, mai ales că mulți dintre aceștia pareau copleșiți de miza uriașă a competiției, iar alții tindeau să se păstreze pentru momentul propriu-zis.

„Nu dau maximum la repetiții, ci pe scenă. Dacă plec, vreau să fie cu stil”, a spus Andi Țolea, unul dintre elevii lui Smiley, înainte de a interpreta piesa care speră să-l ducă în live-uri. Unii vor reuși, totuși, să-i impresioneze pe jurați: „Dacă ar fi fost posibil, din scaunul acesta ai fi avut o salvare. Poate contează pentru tine”, ia transmis Tudor Chirilă unui concurent din altă echipă, care, din păcate, va părăsi Vocea României.

Momentele au depășit toate așteptările și, mai mult decât atât, au reușit să smulgă cele mai sincere declarații: „De la un anumit moment am simțit că sunt un spectator. Nu am mai fost atent la greșeli”, a spus unul dintre antrenori.

Concurenți ai emisiuniii Vocea României, sezonul 9, ediția 14.
Ediția a 14 a a emisiunii Vocea României de pe Pro Tv – Live Video

Live Video Online Vocea României la PRO TV

Vinerea aceasta, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show în care tensiunea va crește semnificativ, iar deciziile antrenorilor vor fi unele extrem de grele!

Încă puțin și competiția de voci începe! Pentru LIVE ”Vocea României”, ai aici site-ul oficial. ”Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar în această seară de vineri, 6 decembrie 2019, la ora 20:30 va avea loc ediția a 14 a emisiunii din acest sezon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI