Anunțul făcut în cazul Caracal. Familiile Luizei și Alexandrei nu au renunțat până acum

Anunțul făcut în cazul Caracal. Familiile Luizei și Alexandrei nu au renunțat până acum

Familiile fetelor dispărute și presupus a fi fost ucise de Gheorghe Dincă nu renunță la căutarea copilelor. Aceștia cer cu disperarea autorităților să le caute pe cele două fete, mai ales de când monstrul din Caracal și-a schimbat declarațiile și spune că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceașanu.

Familiile Luizei și Alexandrei nu au renunțat până acum

Cele două familii au spus mereu că simt că fetele sunt încă în viață, iar schimbarea declarațiilor lui Gheorghe Dincă le dă acestora o nouă speranță că își vor putea strânge din nou la piept copilele dispărute. Nici unchiul Alexandrei Măceșanu nu renunță la luptă. Alexandru Cumpănașu a făcut un anunț important chiar în Săptămâna Patinilor. Acesta a programat un nou protest împotriva ”statului corupt”, imediat după ce starea de urgență va fi ridicată.

Alexandru Cumpănașu îi cheamă alături de el pe toți românii și pe toți cei care vor ca cele două fete să se întoarcă sănătoase în rândul familiilor lor. Acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care spune și data exactă a protestului.

Familiile Luizei și Alexandrei nu au renunțat până acum
Familiile Luizei și Alexandrei nu au renunțat până acum

”Vrem fetele și adevărul iar vinovații sa plătească”

„Pe 23 Mai, în piața Universității, după terminarea stării de urgență vă așteptam la un nou PROTEST pentru Alexandra și Luiza și împotriva unui stat corupt. Haideți să fim mulți acum fraților‼ Nici acum nu v-ați săturat⁉️ Alături de cele 2 familii și de toți romanii‼ (…). Dragi români, fix acum un an Luiza Melencu disparea urmată la 3 luni de Alexandra‼ 12 luni în care familia Melencu a fost tratată de STAT ca niște cârpe. A urmat Alexandra și implicarea mea a pus SISTEMUL în blocaj (…). Vrem fetele și adevărul iar vinovații sa plătească!!”.

Cazul Caracal a luat o turnură neașteptată, după ce Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile și susține acum că nu le-a omorât pe cele două fete, dar a fost forțat de procurori să recunoască cele două omoruri oribile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI