Alexandru Cumpănașu, mesaj halucinant către Alexandra: “Dacă Luiza este cu tine, spune-i și ei la mulți ani”. Detaliul uluitor care a ieșit la iveală

Alexandru Cumpănașu, mesaj halucinant către Alexandra

Alexandru Cumpănașu, candidatul strâns legat de drama din Caracal, care trage cu arma, mâna fiindu-i pe încărcător, a postat un mesaj halucinant către Alexandra Măceșanu, rudă de gradul șase cu acesta.

Alexandru Cumpănașu, mesaj halucinant către Alexandra Măceșanu

Alexandra Măceșanu, victima criminalului Gheorghe Dincă, este nepoata lui Alexandru Cumpănașu, candidat independent în cursa pentru Cotroceni. El a intrat în atenția opinie publice după ce a început să lanseze multiple atacuri verbale la adresa autorităților, pe marginea tragediei din Caracal. „Noi românii avem mare nevoie să declanşăm un jihad împotriva infracţionalităţii. Eu asta voi face. Dacă nu era cazul Alexandra, nu vedeam ce se întâmplă în ţara asta”, a spus el când și-a depus candidatura.

Mesaje despre programul său ori alte atacuri împotriva autorităților curg pe pagina lui de Facebook, iar în toate se regăsește numele Alexandra Măceșanu. Așadar, și astăzi s-a putut citi un mesaj asemănător, în care, pe lângă scrierile cele de toate zilele, s-a aflat și o urare, dat fiind că îi serbăm pe toți cei care poartă numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, iar pe Alexandra o chema și Mihaela.

”Dacă Luiza este cu tine, spune-i și ei la mulți ani”

Alexandru Cumpănașu a început cu o urare, apoi i-a dorit să fie puternică și să reziste, asigurând-o că familia nu va avea liniște până când nu o va salva. Detaliul uluitor este reprezentat de faptul că, dacă Luiza este cu ea, să îi ureze la mulți ani, împărtășind același nume de sfânt.

„LA MULȚI ANI SUFLET DRAG ȘI ÎNGER CARE AI TREZIT ROMÂNIA❗ASTĂZI ESTE ZIUA TA DE NUME: ALEXANDRA MIHAELA MACESANU. ÎMPREUNĂ CU TEODORA, NELU ȘI ÎNTREAGA ROMÂNIE ÎȚI SPUNEM LA MULȚI ANI ÎNGERUL NOSTRU! SĂ FII PUTERNICĂ ȘI SĂ REZIȘTI. NU VOM AVEA LINIȘTE PÂNĂ NU TE SALVĂM❗❗❗ȘI DACĂ LUIZA ESTE CU TINE SPUNE-I ȘI EI LA MULȚI ANI❗ AMÂNDOUĂ PURTAȚI NUMELE SFÂNTULUI MIHAIL ȘI AM ÎNCREDERE CA DUMNEZEU VĂ VA PROTEJA. TE IUBIM ENORM COPIL DRAG❗❗❗?”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI