Anunț de ultimă oră de la Loteria Română. Ce trebuie să știe toți jucătorii

Anunț de ultimă oră de la Loteria Română. Ce trebuie să știe toți jucătorii
Anunț făcut de Loteria Română în urmă cu puțin timp sursa foto: inquamphotos.com

Anunț extrem de important al Loteriei Române! Toți jucătorii trebuie să știe asta! Loteria Română a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Cum lovește criza prelungită din Italia în jucătorii de pariuri sportive

Situația de criză prelungită din Italia (din regiunile Lombardia și Veneto) a determinat o situație neașteptată pentru jucători. Mai multe meciuri din campionatul de fotbal, etapa 1 martie, și care trebuia să se dispute cu porțile închise, au fost reprogramate la termene ulterioare neprecizate. Patru dintre aceste meciuri au figurat în programul concursului Pronosport de la noi (Juventus – Inter pauza, Juventus – Inter final, Parma – SPAL Ferrara, Sassuolo – Brescia), astfel că, în conformitate cu Regulamentul privind organizarea și administrarea pariurilor mutuale (Capitolul III, art.7), Comisia de omologare a rezultatelor a procedat la ANULAREA concursului din 1 martie, anunță Loteria Română.

Cum face jocurile criza din Italia sursa foto: inquamphotos.com
Cum face jocurile criza din Italia sursa foto: inquamphotos.com

Regulile pe care trebuie să le știi dacă faci pariuri sportive

Astfel că posesorii biletelor jucate au la dispoziție un termen de 21 de zile de la data jocului/ concursului să-și primească banii înapoi. Ei pot solicita restituirea sumei achitate în baza prezentării biletului.

Concursul s-a anulat în baza unor puncte prevăzute în Regulament la capitolul III, art. 7. Potrivit acestora, concursul se anulează dacă se anulează mai mult de trei meciuri din campionat, iar, în cazul în care un joc / concurs este anulat, toate pariurile colectate pentru acel joc/ concurs sunt rambursate pe baza prezentării biletelor jucate. În termen de 21 de zile de la data jocului/ concursului care a fost anulat, posesorii biletelor pot solicita restituirea sumei achitate. Pentru asta, e obligatoriu ca solicitantul să predea biletul respectiv.