Anunț de ultimă oră! Ce măsuri se pot lua împotriva călătorilor din transportul public care nu se spală

Anunț de ultimă oră! Ce măsuri se pot lua împotriva călătorilor din transportul public care nu se spală
Ce măsuri pot lua autoritățile împotriva oamenilor din transportul pubic ce nu se spală

Asta veste bună! Călătorii care nu se spală ar putea fi dați jos din autobuze. Autoritățile din Constanța caută deja soluții pentru acest lucru. De la ce a pornit totul și care ar putea fi măsurile care ar rezolva problemele?

Călătorii care nu se spală ar putea fi dați jos din transporturile publice

Autoritățile din Constanța caută la momentul actual soluții pentru a-i da jos din autobuze pe călătorii care nu se spală. Decebal Făgărău, primarul din orașul de la mare, a făcut declarații despre vestea care i-a bucurat pe cei mai mulți. Totul a plecat nu din disconfortul sesizat de alți călători, ci de cele 100 de cazuri de hepatită indicate doar în ultimele luni.

„Împreună cu Poliția Locală am avut discuții și sper să găsim formula legală prin care să oprim autobuzul și să îi dăm jos pe cei care nu se spală. Știm foarte bie că există unele trasee și unele intervale orare în care oamenii de bună credință trebuie să-i suporte pe cei certați cu igiena. Vrem să intervenim pentru a nu face dina utobuzele noastre un focar de infecție pentru călători”
Decebal Făgărău, primarul din Constanța

Călătorii care nu se spală ar putea fi dați joși din mijloacele de transport în comun
Călătorii care nu se spală ar putea fi dați joși din mijloacele de transport în comun. Ce spune primarul Constanței?

Decebal Făgărău: „Căutăm și analizăm absolut toate implicațiile”

De asemenea, edilul orașului de la mare a mai menționat că nu vrea să insulte pe nimeni, pentru că scopul este doar să-i protejeze pe constănțenii care circulă cu mijloacele de transport în comun.

„Căutăm și analizăm absolut toate implicațiile, pentru că ea este o acțiune bună, corectă, pe care noi nu o facem din dorimța de a insulata sau batjocori pe cineva, ci din dorința de a-i proteja pe ceilalți participanți, călători din mijloacele de transport în comun”
Decebal Făgărău, primar al Constanței

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI