Anunț de ultima oră al lui Steven Gerrard! Vestea care îl afectează direct pe Ianis Hagi

Ianis Hagi nu a avut un start de sezon prea reușit și și-ar putea pierde locul de titular.

Ianis Hagi a avut un început foarte modest de sezon la Glasgow Rangers. În primele trei partide la vicecampioana Scoției, românul este fără gol și pasă de gol. Șansele ca Ianis să rămână titular pentru formația pregătită de Steven Gerrard sunt din ce în ce mai mici. Asta chiar dacă fanii îi acordă în continuare sprijin atacantului de 21 de ani. Dar concurența se anunță din ce în ce mai grea pentru Ianis, după anunțul făcut astăzi de Gerrard.

Roofe și Defoe revin la antrenamentele lui Rangers! Ianis Hagi, șanse din ce în ce mai mici la titularizare

Într-o conferință de presă susținută astăzi, înaintea meciului cu St. Johnstone, de miercuri, Gerrard a făcut un anunț important. Kemar Roofe, Jermain Defoe și Allan McGregor revin la antrenamente alături de prima echipă, după accidentările suferite. Cei doi nu vor intra pe teren miercuri, dar ar putea fi apți din următoarea etapă. Roofe și Defoe sunt doi atacanți extrem de importanți din lotul lui Rangers. Primul a fost adus de la Anderlecht și a fost mulți ani golgheterul lui Leeds. Iar Jermain Defoe este un fotbalist cu selecții în naționala Angliei și multe meciuri în Premier League.

Este de așteptat ca Steven Gerrard să caute formule în care cei doi să fie titulari în cel mai scurt timp. Asta în condițiile în care Rangers nu l-a vândut încă pe golgheterul echipei, Alfredo Morelos. Columbianul este dorit de Lille, dar negocierile nu avansează deloc ușor. Toate aceste lucruri l-ar putea trimite pe Ianis Hagi pe banca de rezerve pentru o lungă perioadă de timp. Mai ales că evoluțiile românului au fost sub așteptări.

Tocmai din acest motiv, partida de miercuri, cu St. Johnstone, se anunță una foarte importantă pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard pare tentat să îi mai acorde o șansă românului și să îl titularizeze. Doar cu o evoluție foarte bună contra lui St. Johnstone ar mai fi șanse pentru Ianis să rămână titular și în următoarele meciuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI