Anul Bivolului de Metal. Cum atragi banii la tine în 2021. Ce trebuie să ții în portofel

Anul Bivolului de Metal. Cum atragi banii la tine în 2021. Ce trebuie să ții în portofel
Anul Bivolului de Metal. Cum să atragi bani spre tine în 2021

Ce trebuie să știi despre anul acesta chinezesc? Iată cum ai putea să atragi banii la tine în 2021! Trebuie să ții ceva simbolic în portofel pentru a putea să te bucuri de reușite în sectorul financiar.

Anul Bivolului de Metal. Truc pentru a atrage banii spre tine în 2021

Anul Bivolului de Metal înseamnă puterea de a atrage prosperitatea în viața ta. Lidia Fecioru a venit cu recomandări prețioase pentru acest an pentru telespectatorii emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

Specialistul a mărturisit că este bine ca toată lumea să știe că nu este idicat să te folosești de banii pe care îi găsești: „Când găsești un ban pe jos, ia-l, că ăla e norocul tău. Dacă l-am găsit oriunde, în afară de intersecție, e bine să-l luăm și să-l punem în portofel și să nu-l cheltuim. Rămâne ca un talisman.”

Ea mai susține faptul că mai sunt și alte lucuri de care e bine să ținem cont, care ne pot ajuta în acest sens, mai cu seamă că totul pleacă de la gândirea și energia fiecăruia. Perspectiva aduce multe după ea.

Sfaturile Lidiei Fecioru:

 1. Întotdeauna a da înseamnă a primi. Poți să lași bacșiș oriunde. Poți face o donație. Vei fi răsplătit apoi financiar. Totul se întoarce.
 2. Nu te zgârci niciodată. Trăiește ca și cum ai avea bani mulți. Ceea ce gândești ajungi să atragi.
 3. Nu e bine să îți lași geanta, portofelul pe jos. O veche superstiție din popor spune că atrage sărăcia.
 4. Ar fi bine să îți pui în portofel o bijuterie, întrucât totul se atrage. Aurul atrage aur, banii atrag bani.
 5. Este indicat să fie ordine și disciplină și în privința banilor. Ei nu trebuie așezați haotic, ci e bine să fie ordonați în portofel.
 6. Să ne asigurăm că avem bani de ziua noastră de naștere în buzunar. Exact cum purtăm bani de Anul Nou, de Lună Plină, tot așa e bine să avem și de ziua noastră, despre care se spune că ne poartă noroc.
 7. Când ni se oferă un portofel sau o geantă e bine să conțină bani.
 8. Este bine să ne luăm un talisman pentru succes și faimă. Sunt obiecte de feng shui specifice care ne pot ajuta să intrăm în vibrația anului chinezesc.
 9. Nu e bine să intrăm într-o stare de disperare, pentru că altfel dorințele ni se pot bloca. Important e să găsim soluții.
 10. Chiar dacă nu ai o situație financiară foarte bună, cumpără un lucru care îți place, pentru că astfel îți vei schimba starea. Rezultatul? Vei fi mai pozitiv și vei schimba astfel și atracția banilor.
 11. Ferește-te de formulări negative. Nu mai spune: Nu am bani. Nu te plânge că ești sărăc, pentru că vei sărăci. Nu suntem noi rodul cuvintelor noastre?, spune Lidia Fecioru.

Ai mai multe detalii AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI