26 iul. 2022 | 08:52

Antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. A vorbit deja cu el: „A făcut performanțe ieșite din comun”

Sport
Antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. A vorbit deja cu el: „A făcut performanțe ieșite din comun”

Care este antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB după ce Toni Petrea și-a dat demisia. Conducerea FCSB a vorbit deja cu el și spune că tehnicianul a făcut performanțe ieșite din comun. Așadar, cine ar putea veni pe banca tehnică a FCSB, vedeți în rândurile de mai jos.

Gigi Becali a pus ochii pe un antrenor pentru FCSB. ”E un om cu minte…”

S-a aflat care antrenor ar putea veni la FCSB după ce Toni Petrea a demisionat în urma meciului pierdut cu FC Rapid, scor 0-2. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că patronul Gigi Becali va purta discuții decisive cu Nicolae Dică, 42 de ani, în această seară, în vederea preluării funcției de antrenor principal.

După ce a fost anunțat de Toni Petrea că va demisiona, patronul FCSB s-a orientat către Nicolae Dică pentru a-l face actualul antrenor principal de la FCSB.

Nicolae Dică, un om cuminte

„Dică e o variantă, e un om cuminte”, a afirmat Gigi Becali. Lucrurile s-au mișcat repede, iar Nicolae Dică va avea marți seară tratative decisive în vederea revenirii la clubul roș-albastru, unde a mai antrenat între iunie 2017 și decembrie 2018.

„În seara asta vom afla dacă vine sau nu. Eu sper să accepte. Anul trecut, în vară, a avut oferta pe masă. Atunci am fost și eu la discuții, acum am zis să nu mai merg, că poate se rezolvă mai ușor. Atunci a refuzat oferta, a zis că nu poate pleca de lângă Mirel. A făcut un gest frumos pentru Mirel, dar nu și pentru cariera lui.

Sper să vină acum, este ultimul antrenor cu care am avut performanțe în Europa. Chiar ieșite din comun. Am eliminat Viktoria Plzen, 4-1, am desființat-o!

Am făcut 0-0 la Lisabona în condițiile în care Enache a ratat o ocazie uriașă, apoi am spulberat tot în faza grupelor: 3 meciuri, 3 victorii și calificare mai departe. Tot cu el am bătut Lazio, 1-0 la București. Dică e singura variantă”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali, despre plecarea lui Toni Petrea de la echipă

Toni Petrea, fostul antrenor al FCSB, l-a anunțat pe Gigi Becali că demisionează după înfrângerea în fața Rapidului, meci pierdut cu 0-2.

„Toni Petrea a zis că pleacă. M-a sunat aseară și i-am spus că vorbim dimineața, la rece. Mi-a spus: Nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Dacă nu înțeleg, înseamnă că am o problemă. Mai bine plec, că poate se califică echipa. I-am zis Bine, Toni. Cum zici tu. Da, pleacă acum. Eu i-am spus să mai stea, dar zis că va pleca”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Antrenorul Toni Petrea și-a început al doilea mandat la FCSB în noiembrie 2021, după ce a condus-o pe FCSB din iulie 2020 până în luna mai 2021.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro