Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19. Anunțul oficial făcut de FC Viitorul

Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19. Anunțul oficial făcut de FC Viitorul
Cum se simte Mircea Rednic, infectat cu coronavirus

Antrenorul Mircea Rednic a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că tehnicianul în vârstă de 58 de ani o să stea în izolare pentru următoarele 14 zile.

Antrenorul Mircea Rednic, diagnosticat cu Covid-19

Și alți doi oameni din staff-ul echipei FC Viitorul. Această informație a fost dată chiar de către Gheorghe Hagi, prin intermediul unui comunicat oficial. De altfel, Mircea Rednic o să rateze partidele cu CFR Cluj, de joi, FC Voluntari, din data de 8 februarie, și cu FC Argeș, din data de 12 februarie, toate în campionat.

”În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marţi de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda sunt, din păcate, pozitive! Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online şedinţele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alţi doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel şi Cristian Sava. *Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marţi, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic şi administrativ sunt negative!”, a transmis clubul FC Viitorul.

De menționat este că încă de la începutul pandemiei, fotbalul din România s-a confruntat cu mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, în rândul jucătorilor, dar și în al staff-ului unor cluburi din Liga I și din Liga a II-a. De asemenea, cazuri au fost depistate în cadrul loturilor naționale de seniori, tineret și juniori, dar și în rândul arbitrilor.

Cum se simte Mircea Rednic

Echipa FC Viitorul este pe locul 8 în Liga 1, cu 25 de puncte din 20 de meciuri jucate. Mircea Redinic susține că nu are simptome de coronavirus, însă s-a arătat îngrijorat de modul în care va arăta echipa constănțeană, în perioada următoare.

„Mă simt bine, nu am niciun simptom deocamdată! Ștefan Preda a acuzat o răceală zilele trecute, dar uite că n-a fost ceva banal. Sunt în regulă, am vorbit cu jucătorii, dar nu e prea bine, având în vedere situația în care ne aflăm. Am vorbit și cu Gică Hagi, încercăm să ne descurcăm, nu avem de ales”, a spus Mircea Rednic, pentru ProSport.

În afară de Mircea Rednic, mai au coronavirus secundul Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii, Ștefan Preda. Astfel că, pe banca tehnică a echipei FC Viitorul o să stea în această perioadă alți doi antrenori ai clubului, Cătălin Anghel şi Cristian Sava.

Mircea Rednic s-a născut la data de 9 aprilie 1962, în Hunedoara. El este un antrenor român de fotbal și din decembrie 2020, acesta este antrenorul echipei FC Viitorul Constanța.

Urmăriți Playtech.ro și pe