Antrenorul de top care o laudă pe Simona Halep. Ce previziuni a făcut despre ea, chiar azi

Antrenorul de top care o laudă pe Simona Halep. Ce previziuni a făcut despre ea, chiar azi
Antrenorul de top care o laudă pe Simona Halep. Ce previziuni a făcut despre ea, chiar azi

Simona Halep este pe val. Deși s-a retras de la turneele din Doha și Dubai, numărul trei mondial la tenis feminin este considerată, în continuare, una dintre cele mai mari tenismene ale tuturor timpurilor. Ce previziuni a făcut despre ea, chiar azi, antrenorul care i-a ghidat pe Sampras și Federer. Cuvintele lui de laudă la adresa campioanei românce sunt incredibile.

Antrenorul de top care o laudă pe Simona Halep

Nu este o noutate pentru nimeni faptul că Simona Halep este una dintre cele mai bune și talentate tenismene din toate timpurile. Campioana României la Roland Garros și Wimbledon a câștigat inimile a milioane de fani din întreaga lume, prin disciplina, educația formată, talentul incredibil, modestia și corectitudinea de care a dat dovadă dintotdeauna. Este lăudată de presa internațională și de către cei mai mari antrenori ai sportului alb.

Recent, Paul Annacone, fostul antrenor ale legendelor Roger Federer și Pete Sampras, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, pe care o vede o mare campioană de Grand Slamuri pe viitor. Italianul susține că Halep este foarte talentată și are calitățile necesare pentru a fi favorită în marile turnee de tenis.

Simona este o jucătoare de tenis incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam pe care îl joacă! Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam.

Poate fi unul, pot fi 3 sau pot fi 6 titluri majore! Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani, dacă rămâne sănătoasă”, a declarat marele antrenor Paul Annacone, în exclusivitate, pentru prosport.ro.

Paul Annacone l-a antrenat pe marele Rogert Federer, considerat cel mai mare tenismen din toate timpurile, între anii 2010 și 2013, fiind cel care l-a ajutat pe elvețian să câștige turneul de la Wimbledon în 2012. Tot Annacone a fost cel care i-a fost ghid lui Pete Sampras timp de șapte ani, în perioada 1995 – 2002.

Cum a „scăpat” Simona Halep de Serena Williams

Tenismena româncă a primit o veste importantă, cu doar câteva zile de a începe turneul Miami Open. Simona Halep nu se va duela pe teren cu Serena Williams, deoarece sportiva americană s-a retras din cursă, din cauza unor probleme de sănătate. Turneul din Florida se va desfășura între 24 martie și 4 aprilie 2021.

„Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag din Miami Open din cauza unei intervenţii chirurgicale orale recente. Miami Open este un turneu special pentru mine, deoarece aici locuiesc. Sunt tristă să nu-i văd pe extraordinarii fani în acest an, dar sper să mă întorc foarte curând”, a declarat Serena Williams.

Simona Halep se va întâlni, cel mai probabil, în primul ei meci cu jucătoarea Caroline Garcia. Dacă va trece de acest prim meci, în turul 3 campioana noastră s-ar putea întâlni cu Cori Gauff sau Anstrasija Sevastova.