Antonio Banderas are coronavirus. Cum se simte actorul în vârstă de 60 de ani

Antonio Banderas are coronavirus. Cum se simte actorul în vârstă de 60 de ani
Antonio Banderas are coronavirus. Cum se simte actorul în vârstă de 60 de ani

Actorul spaniol Antonio Banderas a anunţat că este bolnav de COVID-19 chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani. Având în vedere că a fost testat pozitiv, acesta și-a petrecut aniversarea în izolare. Cât timp va sta în carantină, actorul a mărturisit că va citi, va scrie şi se va odihni. Care este starea de sănătate a lui Banderas aflați în paragrafele următoare.

Antonio Banderas, infectat cu COVID-19

Celebrul actor Antonio Banderas a fost infectat cu noul coronavirus, relatează Daily Mail. Banderas a explicat pe rețelele sociale că se simte „relativ bine“, dar puţin mai „obosit“ decât în mod obişnuit. Fiind testat pozitiv, actorul a fost nevoit să-ți serbeze cea de-a șaizecea aniversare în izolare.

„Mă simt relativ bine, poate doar mai obosit decât în mod obişnuit, dar sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor, care sper că îmi vor permite să depăşesc procesul infecţios de care sufer şi care a afectat atât de multe persoane de pe tot globul“, a scris spaniolul pe contul său de Twitter.

Referitor la împlinirea celor 60 de ani, Banderas a scris că este un număr pe care-l privește „cu mare dorinţă şi speranţă“.

„Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă“, a mai notat actorul.

„Sunt convins că mă voi reface repede“

În încheierea mesajului său, celebritatea le-a transmis fanilor că este optimist și convins că se va face bine în curând.

„Sunt convins că mă voi reface cât se poate de repede“, a concluzionat el.

Momentan nu se cunosc detalii despre locul în care s-ar fi infectat spaniolul și nici unde își va patrece perioada de izolare, întrucât are mai multe case în Spania, în America şi în Anglia.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile din filmele „Desperado“ şi „Masca lui Zorro“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI