Antonia, taxată aspru de fanii ei pentru ce nu le-a făcut copiilor: ” Îmi spunea că o să ard în iad” VIDEO

Antonia, taxată aspru de fanii ei pentru ce nu le-a făcut copiilor: ” Îmi spunea că o să ard în iad” VIDEO
Ce clipe a putut sa traiasca artista

Antonia este una dintre cele mai iubite și cunoscte cântărețe din România. Vedeta are o poveste de viață puțin complicată, iar totul a început cu divorțul de Vicenzo Castellano.

Antonia, despre drama pe care o trăiește

Acum, Antonia este o femeie împlinită, dar recunoaște că are momente în care nu este fericită, dar și perioade când nu mai poate face față multor lucruri.

Ea are o relație cu Alex Velea, alături de care are doi copii, Dominic și Akim. Cei doi nu poartă numele tatălui lor, iar asta pentru că abia anul trecut s-a pronunțat divorțul dintre ea și Vicenzo Castellano.

Din acest motiv, cântăreața a mărturisit cu ochii în lacrimi că băieții ei nu sunt botezați, deși au 6 și 4 ani.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judecă lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat.

Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia, plângând, în podcastul realizat de Amalia Năstase.

Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, pe numele lui Vicenzo Castellano

Vedeta a început o relație și și-a întemeiat o familie alături de Alex Vedea, chiar dacă, în acte, era încă măritată cu Vicenzo. Acum, Antonia este o femeie liberă și poate să își îndeplinească visul de a se căsători cu partenerul ei, mai ales că recent a fost cerută în de soție de el.

De fapt, cea mai importantă victorie pentru cuplu a fost că cei doi băieți, Dominic și Akim, vor putea să scape de numele Castellano din certificatele de naștere.

Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, după ani de zile de procese cu Vicenzo Castellano.

De când s-a născut primul băiat, Alex Velea a fost nevoit să accepte că în dreptul tatălui, pe certificatul de naștere al lui Dominic, apărea Vicenzo Castellano. Asta pentru că Antonia era căsătorită cu italianul.

În 2016, când a venit pe lume Akim, s-a întâmplat la fel, iar Alex Velea a decis ca până se finalizează divorțul să rezolve problema paternității.

Și-a dat partenera în judecată și pe Vicenzo și a depus o cerere la judecătorie prin care  să demonstreze paternitatea celor doi copii. Odată ce s-a rezolvat acest lucru, băieții au dreptul de a purta în acte numele Velea.