Antonia şi Loredana Groza, show provocator. Imaginile au apărut pe internet, ce au făcut la o petrecere privată

Antonia şi Loredana Groza, show provocator. Imaginile au apărut pe internet, ce au făcut la o petrecere privată
Antonia și Loredana Groza, petrecere incendiară împreună.

Antonia și Loredana Groza s-au dezlănțuit la o petrecere uriașă. Cele două cântărețe au făcut un show de excepție la ziua unei prietene comune. Vedetele noastre au sărbătorit-o cu mare fast pe Ema Uta. Cea din urmă a împlinit 31 de ani și a fost celebrată de cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc. Fanii celor două soliste au privit surprinși imaginile de la distracția în cauză. Iată cum s-au lăsat surprinse!

Antonia și Loredana Groza, show fără inhibiții: cum s-au lăsat surprinse?

Ema Uta a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani și a marcat ziua într-un mod special. Aceasta a dat o petrecere imensă de fițe într-un local de lux din București. Desigur că de la aniversare nu au putut să lipsească numele mari din showbiz-ul românesc.

Printre ele și-au făcut apariția Antonia și Loredana Groza. Cele două s-au distrat pe cinste și au făcut o atmosferă incredibilă toată seara. Artistele s-au îmbrăcat în ținute extrem de provocatoare și și-au etalat formele bine lucrate la sala de forță. Cântărețele i-au încântat pe fanii din mediul online cu mișcări lascive și senzuale.

Make-up artista are o relație specială cu amândouă, așa că cele din urmă nu puteau să nu se bucure la maximum de o așa ocazie. Antonia a purtat o rochie scurtă, decoltată și foarte mulată, iar Lore nu s-a lăsat mai prejos și a ales o ținută formată dintr-o salopetă foarte decoltată și încălțări cu platformă. Pe toate acestea le-a accesorizat cu o centură în talie și o capă cu franjuri.

Desigur că bruneta nu a venit singură la ziua de naștere a prietenei sale, ci însoțită de partenerul său de viață. De asemenea, Lore a avut-o alături de ea pe fiica sa, Elena Boncea. Tânăra s-a distrat de minune alături de cea care i-a dat viață și s-a simțit extraordinar în prejma vedetelor.

,,Nu știu unde e! Nu ne-am urmărit niciodată…”

Fostul partener al vedetei dădea o veste proastă fanilor săi chiar în urmă cu câteva zile. Bărbatul a mărturisit public faptul că ea și Regina machiajului nu mai formează un cuplu, deși abia au revenit dintr-o vacanță. Cel din urmă a susținut că nu dorește să elimine sentimentele pe care le are față de Ema Uta.

,,Nu știu unde e! Nu ne-am urmărit niciodată pe Instagram. Ne-am întors din vacanță, dar am mers fiecare separat. Nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimin sentimentele!”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.