Antonia, imaginile care i-au topit pe fani. Ce s-a întâmplat de ziua fiicei sale. Dominic i-a uimit pe toți

Antonia, imaginile care i-au topit pe fani. Ce s-a întâmplat de ziua fiicei sale. Dominic i-a uimit pe toți
Maya, fiica Antoniei, a făcut 9 ani. Ce a făcut Dominic i-a uimit pe toți

Maya, fiica Antoniei, a împlinit 9 ani și este deja o adevărată domnișoară. Micuța pentru care artista s-a luptat dur în instanță cu tatăl său, a petrecut de ziua ei de naștere alături de cei doi frați mai mici și de familia din România. Cei trei copii ai artistei au uimit pe toată lumea cu relația frumoasă pe care o au și cu cât de tare țin unii la alții, deși se află o perioadă destul de lungă la o mare distanță. Cum s-a pregătit Dominic pentru ziua cea mare și ce i-a uimit atât de tare pe fani?

Antonia, o mămică fericită de ziua fiicei sale

Fiica Antoniei și-a sărbătorit ziua de 9 ani alături de cei doi frățiori mai mici, Diminic și Akim. Desigur că Alex Velea și Antonia au fost cei care s-au bucurat teribil de reunirea dintre cei trei copii. Artista a reușit să surprindă un tablou excepțional de familie de ziua fiicei sale pe care o are din căsătoria cu italanul Vicenzo Castellano. Antonia a fost cu adevărat împlinită în momentul în care și-a putut strânge în brațe cei trei micuți, fără să se mai gândească la distanța dintre ei.

Maya, Dominic și Akim
Maya, Dominic și Akim

Fiind o așa zi importantă în familia soliștilor, au ales ca toată lumea să poarte cămăși elegante și de aceeași culoare, albastru marin. Dominic a fost cel care a surprins cu dragostea pe care i-a demonstrat-o clipă de clipă surorii sale. Akim este încă micuț, asfel că nu știe exact ce se petrece și de ce surioara sa nu este mereu lângă familie, dar și-a arătat și el iubirea. Fiul cel mare al lui Alex Velea s-a pregătit pentru marele eveniment și cu coafură specială, inspirându-se de la stilul tatălui.

Dominic și noua coafură special pregătită de ziua surorii
Dominic și noua coafură special pregătită de ziua surorii

„Mai e puțin și se va rezolva”

Antonia s-a căsătorit cu Vicenzo în anul 2011, iar în 2013, din cauza neînțelegerilor, au ales ca fiecare să o ia drumul său. Din păcate, din cauza faptului că artista are o carieră frumoasă în România, nu a dorit să plece în Italia, țara natală a fostului soț, loc unde a dus-o pe Maya. În acest context, încă din vara lui 2013, solista s-a luptat în tribunale cu tatăl fiicei sale pentru custodia comună. În tot acest timp Velea i-a fost aproape și a sperat că totul se va rezolva cât mai repede.

„Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp. Mai e puțin și se va rezolva”
Alex Velea