Antonia, mesaj alarmant. Ce a pățit în club: „Noaptea trecută”

Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva

Celebra artistă a reușit să își sperie fanii din social media, după ce a postat pe Instagram, că cineva i-a furat portofelul în club. Mai târziu însă, aceasta a spus că, de fapt, este vorba despre o cunoștință de-a ei.

Antonia, mesaj alarmant

Concret, în urmă cu câteva ore, Antonia a pus pe pagina ei de socializare u mesaj prin care și-a rugat fanii să o ajue în căuarea și găsirea unui portofel furat în urmă cu o seară, într-un Club din Capitală. Aceasta a ținut să precizeze că cine le găsește le poate returna la o secție de Poliție din Sectorul 1 al Capitalei.

„Portofel furat noaptea trecută într-un club din Sectorul 1. Actele erau cele mai importante. Dacă le-a găsit cineva sau le găsește vă rugăm să le predeți la o secție de poliție din sectorul 1”, a precizat cântăreața pe contul său de socializare!

Își arată iubirea în public

Deși au doi copii, Antonia și Alex Velea nu au uitat să fie intimi unul cu celălalt și își demonstrează iubirea în public. În faimosul club Loft din Mamaia, cel frecventat de toată spuma showbizului, Antonia și Velea au avut concert recent, dar nu doar activitatea lor artistică de pe scenă a atras atenția fanilor, ci și„picanteriile” pe care cei doi artiști le-au expus, fără a avea rețineri.

Astfel, Antonia i-a declarat, la microfon, în fața tuturor, iubirea lui Alex Velea: “Te iubesc!!!!”, i-a spus ea, zâmbind, spre bucuria tuturor celor prezenți la eveniment. În tot acest timp, Alex Velea nu a încetat să o privească pe iubita lui, comportându-se de parcă ar fi prima zi în care este îndrăgostit de ea. Toată scena se întâmpla în urmă cu doar o săptămână.

Antonia și Alex Velea fac, de mai bine de șapte ani, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Din rodul iubirii lor s-au născut și doi băieți, pe nume Achim și Dominic. Antonia a fost întrebată, mai demult, de ce nu se căsătorește cu Alex Velea și când au de gând să facă pasul cel mare, iar Antonia a răspuns că… nu a fost cerută încă. Astel că, s-ar putea spune că o eventuală căsătorie se lasă așteptată și din cauza lui Alex Velea. De asemenea, artista a vorbit și despre rochia de mireasa:

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a spus cântăreața pentru revista Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI