Alex Velea, olimpic la școală. Ce medie a avut la liceu

Alex Velea, olimpic la școală. Ce medie a avut la liceu

Deși pozează într-un băiat rău, din spatele mușchilor și tatuajelor de acum, Alex Velea a fost un copil cuminte și un elev eminent. A luat premiul I din clasa a I-a până la terminarea liceului. A terminat liceul cu nota 9,81 și a intrat la o facultate la care alții nici nu visau.

Alex Velea, olimpic la școală. Incredibil ce medie a avut la liceu

Excentricul Alex Velea de acum, plin de mușchi și de tatuaje, a fost un elev model. După liceu, Alex Velea a urmat și o facultate de top, iar acum se poate lăuda cu diploma de inginer licențiat. Alex Velea a terminat liceul cu o medie mare, 9.81 și a fost olimpic la limba română, franceză și matematică. Nu a fost niciun an în care să ia premiul și deși deja cocheta cu muzica, nu și-a neglijat niciodată școala.

Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul, vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81”, povestea Alex Velea.

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea

Ale Velea a primit o bursă în Franța

Alex Velea, după liceu, a urmat studiile la o facultate unde nu toți studenții reușesc să-și ia licența. Pentru că se descurca foarte bine a primit chiar și o bursă în Franța. A fost nevoit să refuze pentru că tocmai atunci lucra la piesa “Selecta” împreună cu Anda Adam. Nu regretă decizia luată la acel moment. “Am fost prima generație care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, în clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetică, una grea Ingineria și protecția mediului în Industrie. În primul semestru, am cam lipsit pentru că am fost la un concurs, la Star Factory de la Prima, pe care l-am și câștigat de altfel.

Dar mi-a fost jenă să mă duc să le zic profesorilor, știți eu am fost la un concurs și am câștigat… așa că ei au crezut că am lipsit voit și m-au taxat puțin, dar apoi și-au dat seama că am venit la facultate să învăț și apoi am devenit bursier. La un moment dat, aveam de ales dacă să mă duc cu o bursă în Franța, ca să-mi aprofundez studiile, sau să vin la București să fac piesa Selecta cu Anda Adam. Am venit și am făcut piesa și acum sunt aici”, a mai povestit Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI