Antonia, confesiuni fără perdea. Ce ar face dacă ar afla că mâine va muri

Antonia a făcut câteva confesiuni fără perdea, când a oferit un interviu cu totul special. Artista a acceptat să spună adevărul despre anumite subiecte, dar tot iubita lui Alex Velea a fost și cea care și-a adresat, de una singură, toate acele întrebări.

Antonia, confesiuni fără perdea

Antonia, confesiuni fără perdea. Ce ar face dacă ar afla că mâine va muri

Antonia a decis să facă anumite dezvăluiri despre viața ei, iar împreună cu o echipă de profesioniști, cântăreața s-a pus și în ipostaza de prezentatoare. Dar și în cea de vedeta, pentru că frumoasa artistă pop a făcut tot soiul de confesiuni, despre viața alături de Alex Velea, dar și despre vremurile copilăriei.

Interviul nonconformist al artistei i-a atras în mod clar pe fanii acesteia, pentru că există deja un număr record de vizionări. Mai mult, ea vorbește despre despre notorietatea de pe Instagram, amintiri din anii de școală. E o discuție a Antoniei care se desfășoară pe parcursul a câteva minute.

Ce ar face Antonia dacă ar afla că mâine ar muri?

„Nu, nu aș putea rezista niciodată, pentru că eu stau foarte mult pe telefon”, își începe vedeta seria de confesiuni, una dintre întrebări fiind dacă ar putea rezista fără smartphone, chiar și pentru o singură zi.

Totodată, la întrebarea dacă ar putea să meargă pentru o zi în trecut sau în viitor, artista a dat un răspuns cât se poate de sincer, amintindu-și de prietenii cu care se juca atunci când era doar o fetiță.

„În trecut, cred. Aș vrea să fiu iar mică, să ies cu prietenii mei, să mă joc. Îmi amintesc așa… ce sentiment aveam când mă jucam prin curte cu prietenii mei… așa… am simțit o libertate și mi-e dor”, a răspuns Antonia.

A recunoscut că dacă ar putea ar trăi în America și a mai surprins și cu răspunsul pe care l-a oferit la o întrebare nu tocmai obișnuită, cea de „Ce ai face dacă ai afla că astăzi este ultima ta zi pe Pământ?”.

“Când am eu treabă, pun anunț pe… și dau copiii la închiriat. Nu, glumesc. Îmi fac programul astfel încât am timp de toate. Aș lua copiii și pe Alex – toți trei copiii, apropo – și m-aș duce pe o insulă și aș mânca foarte mult. Mult rău de tot, toate prostiile din lume”, a mai spus Antonia.

Ce va face Antonia, cât Alex Velea e la Asia Express

De curând artista a dezvăluit și cum vor arăta cele câteva luni pe care se va vedea nevoită să le petreacă departe de Alex Velea. Când artistul va începe filmările în cadrul emisiunii Asia Express nu vor mai fi aproape și nici nu se vor putea suna unul pe altul.

„Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, spunea Antonia, cu câteva zile în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI