Antonia a recunoscut ce va face când Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l însoțește

Cuplul de artiști va fi pus la încercare, în următoarea perioadă. Antonia a dezvăluit de curând ce va face atunci când Alex Velea va porni alături de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvăluit atât motivul pentru care nu îl însoțește la Asia Express, dar și ce va face timp de două luni de zile.

Ce va face Antonia când Alex Velea pleacă la Asia Express

Antonia va rămâne în România, câtă vreme Alex Velea participă la Asia Express. În cadrul emisiunii de la Antena 1, artistul se va întâlni și cu alte vedete de la noi, precum cântăreața Nico și fiica ei. Vedeta a mai dezvăluit că va fi cea care se va ocupa de familia lor, în acest răstimp. Nu e de mirare că artista a făcut o asemenea alegere, mai ales cu doi copii mici de care trebuie să se îngrijească permanent.

Antonia a recunoscut ce va face când Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l însoțește
Antonia și Alex Velea nu se vor putea suna timp de 2 luni, pe parcursul Asia Express

Relația lor va fi pusă la încercare când Alex Velea va începe filmările pentru reality-show-ul Asia Express. Momentele în care nu se vor vedea vor fi numeroase, iar Antonia a dezvăluit și cum va rezista, fără să își vadă iubitul atât de mult timp. Mai ales că sunt de nedespărțit de când au devenit un cuplu.

Cei doi copii rezultați din relația cu artistul, Dominic și Akim, au vârstele de 5 și, respectiv 3 ani. Totodată, din mariajul cu Vincenzo Castellano, vedeta mai are o fiica, pe Maya, de 9 ani. Se pare că aceasta va avea suficiente activități, cât să umple timpul petrecut departe de Alex Velea. Antonia se pregătește și de lansarea unui proiect, despre care recunoaște însă că mai are nevoie de „unele finisaje”. Va putea să se ocupe și de proiectele sale muzicale, în absența lui Velea.

Ce spune Antonia despre Asia Express

„Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, spune Antonia, despre viața ei de mămică, potrivit click.ro.

Antonia a mai recunoscut că îi va duce lipsa iubitului său celebru, mai ales că nu se vor putea contacta unul pe celălalt, câtă vreme el participă la Asia Express și pleacă din România pe ruta Filipine – Taiwan. „Ne consultăm ca orice cuplu, acasă. Pot sta fără el. Dar va fi o experienţă foarte tare pentru el„, a recunoscut Antonia când a fost întrebată dacă artistul i-a cerut sfatul când a primit propunerea din partea emisiunii de pe Antena 1.

Cântăreața de 30 de ani a admis că nu i-a trecut deloc prin gând să îl însoțească și ea pe Velea, la Asia Express. „Nu m-am gândit la aşa ceva. Însă unul dintre noi trebuia să rămână acasă cu copiii”, a mai spus Antonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI