Antonia a incendiat internetul. Imaginea din vacanță care i-a impresionat pe fani

Antonia a incendiat internetul. Imaginea din vacanță care i-a impresionat pe fani
Antonia, imaginea care a incendiat internetul

Fără doar și poate, Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și nu e de mirare că imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane.

Antonia a incendiat internetul

Care este însă fotografia cu care Antonia a reușit să ”incendieze” internetul. De această dată, artista și-a surprins prieteneii virtuali cu o imagine provocatoare, în care apare în costum de baie. Este o imagine care a fost apreciată de mai bine de 100.000 de persoane pe Instagram.

Antonia are o siluetă de invidat, deși este mamă a trei copii, iar ori de câte ori are ocazia, ea îmbracă ținute care să îi pună în valoare formele voluptoase, așadar nu e de mirare că imaginile cu ea ajung să fie extrem de apreciate pe rețelele de socializare.

S-a întâmplat și de această dată, când, îmbrăcată în costum de baie, s-a fotografiat pe plajele din Maldive, făcând furori în mediul online. Fotografia acesteia a strâns nu mai puțin de 135.063 de aprecieri, însă și numeroase comentarii.

De altfel, fanii acesteia au fost încântați să o vadă pe aceasta într-o astfel de ipostază, felicitând-o pentru felul în care arată, dar și pentru că afișează mereu o atitudine pozitivă.

Antonia, o siluetă de invidat

„Ahhh, paradise!”, a notat Antonia în dreptul fotografiei care a făcut furori pe instagram.

Prietenii virtuali au făcut multe comentarii la adresa Antoniei, iar unii dintre ei chiar au susținut că este cea mai frumoasă femeie din lume.

„Cea mai frumoasa femeie din Univers. Have fun!”, a fost comentariul pe care l-a primit Antonia pe instagram.

La vârsta de 32 de ani, Antonia arată o siluetă impecabilă, însă nu fără a face mici sacrificii. Prin urmare, nu mai este un secret pentru nimeni că îndrăgita cântăreață petrece mult timp în sala de fitness, ea fiind motivul pentru care afișează o siluetă subțire, extrem de bine proporționată. Antonia a fost însă surprinsă de mai multe ori la sala de fitness, iar asta pentru că își dorește un corp de invidiat.

Antonia are o relație de mai mulți ani cu artistul Alex Velea.

„Ne bucurăm că o să fim alături de familie. O să vină ai mei. O să ne vedem pe rând și cu ai ei și cu ai mei. Ne face mama musaca ceva. Mănânc sarmale din piept de pui, nu mănânc drob. Și multă ciocolată. M-am obișnuit așa. Îmi e poftă, îți dai seama, dar mă abțin. Mă fac bodyguard dacă mănânc mult. Dacă mă duc și la sală. Știu să fac ce mănânc eu, piept de pui la grătar sau la cuptor”, spunea artistul, despre cum va petrece sărbătorile pascale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI