Antena 1 va da marea lovitură a lui 2021. Ce emisiune genială au pregătit, e aur curat

Antena 1 va da marea lovitură a lui 2021. Ce emisiune genială au pregătit, e aur curat
Antena 1 a pregătit o emisiune genială pentru 2021

Antena 1 va da marea lovitură în 2021! Postul Intact a anunțat casting-ul pentru noul show, unul de stand-up. La masa juraților vor sta comedianții Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Antena 1 va lansa o nouă emisiune

Antena 1 va lansa primul show de stand-up din România, pe micile ecrane. Jurați vor fi Teo, Vio și Costel, dar și Dan Badea, unul dintre co-prezentatorii de la ”iUmor”. „Dacă îi vor impresiona pe cei patru jurați, concurenții pot susține show-uri de stand-up comedy pe scenă alături de cei patru”, spun oficialii postului.

Cei trei membri ai trio-ului sunt printre pionierii fenomenului de stand-up din țara noastră, cu o experiență în umor de peste 15 ani. Teo ( Claudiu Teohari) a lucrat și în advertising și a fost copywriter împreună cu Bogdan Naumovici. Viorel Dragu a prezentat emisiunea ”Show pe seară”, pe Comedy Chanel, iar Costel Bojog este actor, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.

Teo, Vio și Costel au deschis în 2009 clubul de stand-up Club 99.

Grila din 2021 

Încă din prima parte a anului am avut noutăți de la Antena 1. Din 11 ianuarie s-a întors Dan Capatos, cu show-ul lui ”Xtra Night Show”, care între timp s-a mutat pe Antena Stars, iar din 14 a început serialul ”Adela”, produs de Ruxandra Ion. Tot aici a început nu de mult și ”Burlacul”, prezentat de Răzvan Fodor. S-au filmat deja noi sezoane din reality-show-ul cu Nea Mărin și se încearcă să se pună la punct detaliile unui noi sezon de pandemie din ”Asia Express”.

De asemenea, și ”Te cunosc de undeva” a revenit pe sticlă, cu al 16-lea sezon. Concursul îi are ca participanți pe Emilia Popescu, Radu Ştefan Bănică, Ana Baniciu, Raluka, Pepe, Liviu Vârziu, Andre Ștefănescu, Adriana Trandafir, Romică Țociu şi mulţi alţii.

Se difuzează și ”Chef la cuțite”, iar Dan Negru pregătește noul sezon ”Next Star”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI