Antena 1, surpriză pentru fani. Jurnal de Călătorie Asia Express Sezonul 3, lansat oficial. Data și ora când se va vedea pe post

Antena 1, surpriză pentru fani. Jurnal de Călătorie Asia Express Sezonul 3, lansat oficial. Data și ora când se va vedea pe post
Antena 1, surpriză pentru fani. Jurnal de Călătorie Asia Express Sezonul 3, lansat oficial

Antena 1 va veni cu multe surprize pentru fani. Jurnal de Călătorie ”Asia Express” Sezonul 3, noutatea emisiunii din acest an, lansat oficial.

Jurnal de Călătorie ”Asia Express” Sezonul 3, de pe Antena 1, lansat oficial

Show-ul”Asia Express” Sezonul 3 va fi difuzat din primăvara anului viitor. Cu toate acestea, fanii vor putea vedea fragmente din Drumul Comorilor pe TV și online. Cursa se va desfășura în Filipine și Taiwan, iar România este prima țară care va porni pe această rută în aventura ”Asia Express”. Cele două destinații au fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă.

Curajoșii care s-au încumetat la această experiență vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: vor avea la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri cazare, transport și mâncare și să își depășească limitele pentru a ajunge la marele premiu de 30.000 de euro.

Data și ora când se va vedea pe post

”Asia Express” va fi pe micile ecrane din primăvara anului viitor, dar până atunci vor privi pe bucăți aventura. Noutatea cu care vin cei de la Antena 1 este Jurnalul de Asia, difuzat pe TV și online, care permite fanilor show-ului să descopere un gram din experiențele de peste hotare, până va apărea emisiunea.

Așadar, din 28 octombrie, telespectatorii Antena 1 vor avea acces la Jurnal de Asia, în fiecare luni și marți, după ”Chefi la cuțite”. Mai clar, fanii emisiunii vor vedea cum se desfășoară activitățile din cele două destinații, dar din spatele camerelor de luat vederi, vor descoperi cum se produce totul pas cu pas și își vor cunoaște mai bine perechile favorite.

Concurenții:

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea