Antena 1 schimbă strategia. Ce a făcut după ce a fost umilită de Pro TV și Kanal D

Antena 1 schimba strategia

Anunț incredibil făcut de către oficialii de la Antena 1. Șefii de la Intact schimbă strategia. Ce a făcut Antena 1 după ce a fost umilită de Pro TV și Kanal D. Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale trustului a fost mutată pe alt tronson orar. Despre ce este vorba, de fapt.

Când va fi difuzată emisiunea Burlacul de la Antena 1

Schimbare strategică din partea celor de la Antena 1. După ce showul Burlacul, difuzat în fiecare vineri seara, de la 20.00, nu a adus ratingul sperat, șefii trustului Intact au decis să mute emisiunea pe alt tronson orar. După ce emisiunea prezentată de Răzvan Fodor a luat bătaie, din punct de vedere al cifrelor de rating, de la Survivor România și Românii au Talent, oficialii postului Antena 1 au hotărânt să difuzeze Burlacul joi, de la ora 23.00, după serialul Adela.

Antena 1 schimbă strategia. Mutarea propriu-zisă va avea loc începând cu ediția din 15 aprilie. Așadar, telespectatorii îl vor urmări pe Burlacul Andi Constantin în căutarea fericirii și a alesei inimii sale în fiecare joi, de la 23.00, la Antena 1.

Andi Constantin a acceptat provocarea de a fi Burlacul de la Antena 1 pentru a-și găsi jumătatea, femeia pe care intenționează să o facă soția lui, într-un viitor apropiat. Ajuns la 30 de ani, fosta ispită masculină de la Insula Iubirii este convins că a sosit momentul de a se așeza la casa lui alături de femeia care va fi mama viitorilor săi copii, într-o zi.

Cinci fete eliminate în cea mai recentă ediție Burlacul

Episodul de vineri, 2 aprilie, nu a fost deloc pe placul lui Andi Constantin. Burlacul a eliminat patru concurente din emisiune, iar o a cincea fată a decis să se retragă, de bună voie, din competiție.

Protagonistul s-a simțit neglijat în timpul petrecerii organizate, simțind că pretendentele sale au fost mai preocupate de a vorbi cu prezentatorul Răzvan Fodor decât cu el. Din acest motiv, Burlacul Andi a decis să elimine patru fete din cursa pentru inima sa: Dominique, Malinka, Vanessa Țone și Mădălina Alexe.

Surpriza a venit din partea frumoasei Roxana Răpăilă, care a făcut un anunț șocant, de față cu toată lumea. Focoasa brunetă a spus că vrea să se retragă din concurs pentru că nu se mai regăsește acolo.

„Am venit în emisiune sinceră, o s-o părăsesc la fel de sinceră. Nu cred că în acest moment sunt potrivită pentru ce vrea Andi,” a declarat Roxana, înainte să fie condusă la aeroport de către cei din echipa de producție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI