Antena 1 rămâne fără o prezentatoare cunoscută. Pleacă la o rivală

Antena 1 rămâne fără o prezentatoare cunoscută. Pleacă la o rivală
O prezentatoare de la Antena 1 a decis să plece la o rivală

Antena 1 rămâne fără o prezentatoare! O moderatoare își părăsește pupitrul de știri. Despre cine este vorba și unde urmează să o vadă românii. Nimeni nu se aștepta să bată palma cu o rivală.

Plecare neașteptată de la Antena 1: trustul rămâne fără o prezentatoare

O prezentatoare pleacă de la pupitrul de știri sportive. Aceasta a ales să încheie colaborarea cu Antena 1 și să bată palma cu un trust rival. Moderatoare a acceptat propunerea Antena în februarie 2020, moment în care a fost reînființată redacția de știri sportive.

Concret, este vorba despre Roxana Ghiorghian care urmează să treacă la una din televiziunile din grupul Clever: Prima TV, LookSport sau Telekom, potrivit Paginademedia.ro.

Roxana Ghiorghian prezenta știrile sportiva la televiziunea pe care a părăsit-o, iar înainte de acest contract ea mai lucrase la Pro TV în perioada 2017-2018 și la Știripesurse.ro din 2018 până în anul 2020.

Mihai Bendeac rămâne la Antena 1. Vedeta a primit mai multe oferte în anii trecuți

Actorul Mihai Bendeac a declarat recent că a primit mai multe oferte de-a lungul anilor din partea principalului rival pentru a părăsi Antena 1. Acesta a povestit în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță că Pro TV i-a oferit un loc în juriul emisiunii ‘Românii au Talent’, dar a refuzat.

Multe vedete și-ar dori opțiunile acestuia. Oferta s-a repetat preț de doi ani, iar Bendeac ar fi trebuit să fie în locul lui Florin Călinescu. Cel din urmă a părăsit și el masa juriului show-ului de talente.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura asta”

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a mărturisit Mihai Bobonete.

Celebrul comediant este una din cele mai așteptate prezențe la emisiuni.  Acesta a atins cu siguranță succesul, iar fanii se bucură că îl pot vedea în din ce în ce mai multe proiecte. Actorul a acceptat de curând să facă parte din echipa de la ‘Românii au Talent’, alături de Andi Moisescu, Andra Măruță și Dragoș Bucur.